Categories: Sport

Fotbalul amator dă tonul competiţiilor în 2013

Ciprian Marinuţ

Primii sportivi hunedoreni care intră în focul activităţii competiţionale în noul an sunt componenţii echipelor de minifotbal amatori din Campionatul „RealSport” Deva. Mai multe formaţii vor susţine meciuri din etapa a doua şi un joc restanţă din prima fază a „Cupei României RealSport”, la finalul acestei săptămâni.

Jocuri de care pe care
Pe iarbă sintetică şi sub protecţia balonului presostatic de la Baza RealSport Deva, componenţii echipelor de minifotbal amator vor deschide balul competiţional mâine, 12 ianuarie. Tonul va fi dat de partida dintre Boys Team şi Kaffe Bar Luciano, programată de la ora 13.00, în manşa tur a etapei a doua a „Cupei României RealSport”, care se dispută în sistem eliminatoriu. În continuare, în cadrul aceleiaşi întreceri, sunt programate duelurile: C.S. Quasar Deva – Dolce Vizio Caffe (ora 14.00) şi E.FC. Anonimii – Cerna Sântuhalm (ora 17.00). Tot mâine, de la ora 15.00, va avea loc şi o partidă restanţă din prima fază a competiţiei eliminatorii de la RealSport, în care Sews Deva II şi Continental îşi vor disputa calificarea în etapa a doua, după ce în meciul tur, Continental a câştigat cu 8-2. Duelurile vor continua duminică, 13 ianuarie cu alte două întâlniri, în care faţă în faţă vor fi grupările Tikva Construct şi Roşu (ora 16.00) şi Sews R Orăştie – Sews Deva II/Continental (ora 17.00). Ultimul meci al etapei a doua a Cupei României va avea loc luni, 14 ianuarie, de la ora 17.00, între echipele Inter Deva şi Azaria.
Combatantele fac parte din Ligile B şi C ale campionatului RealSport, după ce în prima rundă nu au lipsit surprizele, fiind eliminate prematur din competiţie echipe cu pretenţii precum Alaska, Legiunea Taylor Red, Full GSM sau AS.FC Cristur.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago