Start în lupta pentru Primãria Deva

 Andreea Lazăr

A început lupta pentru fotoliul de primar al Devei. Primul care şi-a prezentat programul politic a fost fostul viceprimar, liberalul Florin Oancea (foto). Acesta a anunţat sâmbătă, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii, că fiecare punct din proiect va intra în dezbatere publică, pentru a ştii cu exactitate cum îşi doresc devenii să arate oraşul lor.
 

Noi promisiuni electorale
Biserici noi, bazine de înot la şcoli, parcuri de agrement, reabilitarea pieţelor sau locuinţe pentru tineri. Sunt doar câteva dintre punctele cuprinse în programul politic şi administrativ al liderului PNL Deva, intitulat „Viitorul Devei depinde de fiecare dintre noi”. Florin Oancea consideră că municipiul Deva este deficitar atât la calitatea serviciilor publice, cât şi la industrie sau curăţenie. „Programul meu politic cuprinde şi aceste probleme. Cred că Poliţia Locală trebuie să fie una profesionistă şi nu cu slugi personale. De asemenea, municipiul are nevoie de un parc industrial, pentru atragerea investiţiilor productive şi crearea de noi locuri de muncă. Iar pentru a stopa risipa banului public în cadrul primăriei, este foarte important ca o serie de activităţi, prestate în prezent de anumite firme „căpuşă” să fie preluate de serviciile din subordinea instituţiei”, a afirmat Florin Oancea.

 

Pensionarii, din nou subiect de campanie
O altă parte a programului liderului liberal se referă la facilităţile oferite pensionarilor, dacă el s-ar afla la cârma Primăriei Deva. Mai exact, fiecare pensionar va beneficia de gratuitate pe transportul public local. De asemenea, la acest capitol de gratuităţi, ar urma să intre şi cetăţenii de onoare ai Devei. „Deva le datorează enorm şi nu le oferă mai nimic celor vârstnici. Este vremea să îi ajutăm şi să îi preţuim ori de câte ori o mai putem face”, a adăugat Florin Oancea.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ooo d-nu' Oancea, in carticica aia sunt ideile soferului Ionica?
    Cand erai vice nu ai vazut problemele astea?

  • O conditie pentru absolvirea doctoratului este sa scrii o carte, iar stimabilul masterand Oancea s-a gandit sa scrie si el una... bineinteles una despre vrajeli ca altceva nu stie. Odata scrisa cartea, o sa urmeze examenul de doctorat pe care bineinteles ca o sa-l ia Ionica fluierand.In alta ordine de idei papagalul de vice sa-si plateasca impozitele si dupa aceea sa ne spuna cum va face si va drege...

  • Domnule Oancea, crezi ca devenii vor vota un tradator si un mincinos ca d-voastra??? Mai ganditi-va

  • Ce tot va luati de Oancea Florin ? Mergeti la Biblioteca Judeteana si uitati-va in ziarele vremii ,cite mizerii si bataie de joc a facut nenorocitul de Munteanu de-a lungul timpului.Ce s-a realizat in Deva ,este meritul Consiliului Local.Primarul ,nici macar,nu are drept de vot !

  • daca asta e propunerea PNL pentru primar inseamna ca nu vrea sa castige si vrea umilirea lui oancea.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la noi, cu ceva funcție pe la o instituție…

18 ore ago

Ne-am speriat degeaba! Ministrul Energiei spune că „taxa pe soare” este un fake news

Adriana Năstase Ministrul Energiei, Virgil Popescu (foto), a negat luni că statul va introduce o…

18 ore ago

Bulina albă

Natalia Intotero, parlamentar PSD de Hunedoara Pentru că a reușit să-l aducă pe europarlamentarul Guido…

18 ore ago

Bulina neagră

Emil F., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru lovire și alte violențe,…

18 ore ago

A plecat de acasă și l-a lăsat cu doi copii

O hunedoreancă de 24 de ani a fost dată dispărută de concubinul ei, la trei…

18 ore ago

Bărbat lovit cu barosul și călcat cu mașina

O petrecere a fost la un pas de a sfârși cu o tragedie după ce…

18 ore ago