Şoseaua „Ruşinea naţională“, aproape reparată

Adriana Năstase

Prezent la Timişoara pentru alegerile interne de la USR PLUS Timiş, Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a oferit veşti bune despre lucrările de pe DN 68A Margina-Holdea. Mai sunt doar câteva zile până la ridicarea restricţiilor, termenul fiind 10 iulie.

„Am un anunţ de făcut legat de acel drum pe care l-am numit o ruşine naţională. Pe 10 mai am închis pentru trafic acel drum, pentru a fi reparat din temelii. Am spus atunci că va dura două luni refa­cerea acestui drum. Este aproape finalizat. Se fac ultimele marcaje şi pe data de 10 iulie, pe care ni
l-am asumat, va fi respectată. Vom avea un drum decent. Nu e încă autostrada, care e soluţie finală, dar şi acolo am făcut paşi înainte, am depus acel proiect care era suspendat de luni de zile, s-au depus candidaturile pentru licitaţie pentru drumul Lugoj-Deva, lotul 2, încă din 10 mai. Suntem pe final cu evaluarea şi selectarea listei scurte a celor şase care vor depune oferte. Este unul din cele patru proiecte de autostradă incluse pe finanţare prin PNDR”, a spus ministrul Transporturilor.
Zilele trecute, a fost aşternut primul strat de asfalt pe ultimul sector atacat din zona Coşava – Coşeviţa. Aşternerea celor două straturi de asfalt suplimentare s-a făcut în week-end. Odată fina­li­zate lucrările la partea carosabilă, pe parcursul săptămânii următoare va continua aplicarea de mar­caje rutiere, completările de acostamente, toa­le­tarea copacilor şi alte lucrări de estetică rutieră.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

10 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

10 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

10 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

10 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

10 ore ago