Categories: Actualitate

Şoferi amendaţi pentru depăşirea vitezei

Adriana Năstase

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Hunedoara au dat în acest weekend peste 400 de amenzi şoferilor care au circulat fără să ţină cont de limita de viteză. Abaterile de la regulament au fost depistate cu ajutorul a 11 aparate radar montate în diferite zone ale judeţului.

„Poliţiştii au acţionat cu 11 autospeciale dotate cu aparate radar. În perioada 29-31 august au fost constatate trei infracţiuni şi au fost aplicate 666 de sancţiuni contravenţionale, din care 413 pentru depăşirea limitelor legale de viteză”, a declarat agentul principal Adriana Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Valoarea totală a amenzilor aplicate şoferilor care nu au respectat legea se ridică la 95.000 de lei.
Printre şoferii sancţionaţi se numără un cetăţean italian, care a fost surprins de aparatul radar, pe raza localităţii Zam, în timp ce efectua o depăşire neregulamentară şi avea viteza de 110 km/h pe un sector de drum unde limita maximă este de 50 km/h. Bărbatul a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile. În timpul acţiunilor derulate de Poliţia Rutieră Hunedoara au mai fost reţinute 14 permise de conducere, dintre care cinci pentru depăşiri neregulamentare, precum şi cinci certificate de înmatriculare.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

20 de ore ago