Categories: Eveniment

Şi cămătarii sunt, uneori, băieţi de treabă

Dosarul în care Florin Cizmaş, Ion Sebastian Igreţ şi Florin Bulgăr sunt acuzaţi de cămătărie, înşelăciune şi evaziune fiscală a avut un nou termen la Tribunalul Hunedoara. La şedinţa de ieri au fost audiaţi noi martori, urmând ca la termenul viitor, audierile să continue. De această dată, mărturiile persoanelor audiate l-au vizat pe Cizmaş, care se pare că dădea sume de bani cu împrumut, pentru care solicita garanţii imobiliare.
Din confesiunile unuia dintre martori a reieşit faptul că inculpatul Cizmaş era un „cămătar de treabă”, care nu i-a solicitat nici măcar dobândă, pentru banii luaţi cu împrumut. Din bun simţ, creditorul s-a oferit să-i plătească dobânda, deoarece banii i-au fost de mare ajutor. Cu toate acestea, cămătarul a întocmit un act notarial prin care persoana căreia i-a dat banii cu împrumut garanta cu propria locuinţă întoarcerea datoriei.
Reamintim cititorilor că Igreţ, Cizmaş şi Bulgăr au fost prinşi, arestaţi şi puşi sub acuzare în luna iulie anul trecut, ulterior fiind eliberaţi sub măsura controlului judiciar. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând fotoliu rulant pentru persoane cu handicap, cadru metalic nou, bicicletă medicinală. Relații la telefon…

14 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

3 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

3 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

3 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

3 zile ago