Categories: Actualitate

Sentinţă în dosarul criminalilor de la Romos

Interiorul penitenciarului de maxima securitate din Craiova. In imagine, un detinut

Tribunalul Hunedoara a dat ieri sentinţa în dosarul în care doi hunedoreni din localitatea Romos sunt judecaţi pentru omor. Este vorba despre Tiberiu-Valentin Buga şi Flavius Mircea Muntean, care l-au omorât în bătaie pe un consătean de-al lor, în vârstă de 61 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, ambii au fost condamnaţi la câte opt ani de închisoare cu executare, fiindu-le interzise anumite drepturi civile pe o perioadă de trei ani. Sentinţa tribunalului nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Buga şi Muntean se află în arest preventiv la Penitenciarul Aiud, măsura fiindu-le menţinută de instanţă.
Crima de la Romos s-a petrecut în luna martie a acestui an, în urma unui conflict spontan, iscat şi pe fondul consumului de alcool. Buga şi Muntean l-au snopit în propria locuinţă pe bărbatul de 61 de ani, iar în urma agresiunilor acesta a decedat. Cadavrul victimei a fost găsit de către pompieri într-o râpă, la marginea satului Romos, unde a fost aruncat de cei doi, la patru zile după ce a fost dat dispărut de familie. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • 8 ani pt crimă!in ce tară trãim!!!!judecători treziti-vă,omul este mort si criminalii in 4 ani isi fac pedeapsa si sunt liberi,glont pt asa oameni nu 8 ani!!!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

16 ore ago