Categories: ActualitateFlash

Şeful Poliţiei Lupeni a demisionat din funcţie

Maximilian Gânju

Comisarul Romeo Amurăriţei (foto) a renunţat la comanda Poliţiei Lupeni, înaintându-şi, ieri, demisia, iar conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara a luat act de decizie.
Amurăriţei a pus demisia sa pe seama unor probleme de ordin personal, el optând să-şi continue activitatea în cadrul Poliţiei Lupeni. Până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de comandant, Romeo Amurăriţei va asigura interimatul. Pe de altă parte, surse din rândul poliţiştilor din Valea Jiului spun că la Lupeni este aşteptat un control efectuat chiar de către inspectorul şef al IPJ Hunedoara, comisarul Liviu Dumitru. Acesta ar urma să ajungă în al doilea municipiu ca mărime din Valea Jiului până la finele acestei săptămâni. Romeo Amurăriţei se afla de aproape opt ani la cârma Poliţiei Lupeni. Per ansamblu, a avut rezultate bune, însă a fost implicat şi în câteva scandaluri, fiind acuzat de abuz. Ultimul dintre ele a fost şi cel din luna iulie a acestui an, când un subordonat l-a acuzat că l-a tâlhărit şi agresat în sediul Poliţiei Lupeni.
Un alt incident petrecut în acest an, care a iscat un alt scandal, a fost şi sinuciderea unui suspect în secţia de poliţie. Bărbatul s-a spânzurat cu cureaua în sala de aşteptare a Poliţiei Lupeni şi a murit câteva zile mai târziu la spital.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Daca pe angajatii ministerului de interne ai batea si talharea ,ce sa mai spunem de cetatenii civili ,e grav ce facea acest interlop cu legitimatie de la stat .

  • jos cu ciocoi astia sa mearga la puscarie langa NASTASE ca se plictiseste singur nu ate partener de tabele

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

10 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

10 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

10 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

10 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

10 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

10 ore ago