Şefii ALDE din CEH se fac că nu ştiu că partidul nu mai e la guvernare

Sorina Popa

Ieri, într-o conferinţă de presă, deputatul ALDE Marius Surgent (foto) i-a mulţumit lui Mircea Moloţ, care a demisionat din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene săptămâna trecută. Tot săptămâna trecută a demisionat şi secretarul general al ALDE Hunedoara, Dan Goga, un apropiat al lui Mircea Moloţ.

Susţin un guvern minoritar
Deputatul ALDE Marius Surgent a declarat că partidul său va vota moţiunea de cenzură. „Toţi parlamentarii ALDE au semnat pentru moţiune. Eu personal am declarat din luna august că aşa voi vota. În primul rând e vorba de o decizie politică. PSD nu a înţeles, după europarlamentare, mesajul cetăţenilor. Acest lucru şi faptul că au fost nemulţumiri în teritoriu, între PSD şi ALDE, nu a făcut decât să conducă la retragerea ALDE de la guvernare. La nivelul judeţului Hunedoara nu am avut foarte multe lucruri de discutat şi de împărţit cu cei din PSD. Vom susţine un guvern chiar şi minoritar în următoarea perioadă până la alegerile parlamentare, dar fără participarea la actul guvernării”, a declarat Surgent în conferinţa de presă. Parlamentarul ALDE a adăugat că membrii partidului ar trebui să se apuce serios de treabă în teritoriu, pentru că se apropie alegerile locale, care vor fi vitale pentru orice formaţiune politică.

Adio, dar rămân cu tine
Surgent a ridicat însă din umeri când a venit vorba de membrii ALDE Hunedoara care au funcţii în Complexul Energetic Hunedoara şi la Hidroelectrica. Adică partidul a ieşit de la guvernare, dar şi-a lăsat oamenii pe funcţii, la stat. Atunci, când sunt cei din ALDE corecţi? Dau vina pe PSD, dar conduc alături de ei. „Este problema lor dacă îşi dau demisia sau nu. Sunt într-o companie de stat. Vom avea o discuţie cu ei, eu am preluat conducerea organizaţiei judeţene doar de patru zile“, a susţinut deputatul ALDE Marius Surgent, noul preşedinte interimar al ALDE Hunedoara.

3 comentarii la „Şefii ALDE din CEH se fac că nu ştiu că partidul nu mai e la guvernare”

  1. Sefii din PSD au aflat ca nu mai sunt la guvernare?
    Si-au dat demisia?

    Sorina, nu pui o intrebare? Ca esti mai „apropiata” de ei…

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.