Se anunţã reorganizãri la PP-DD Hunedoara

  Sorina Popa

Secretarul general al PP-DD şi coordonatorul organizaţiei judeţene Hunedoara a acestui partid politic, Liviu Neagu, a declarat că în câteva zile se va termina interimatul său la conducerea filialei din judeţul nostru.

Din septembrie, Liviu Neagu, împreună cu doi prim-vicepreşedinţi, a coordonat organizaţia PP-DD Hunedoara, după ce preşedintele acesteia, Marian Muntean, a demisionat din această formaţiune politică, înscriindu-se în PNL. Secretarul general al PP-DD declara în urmă cu câteva luni, că doar după alegerile prezidenţiale vor fi organizate alegeri pentru funcţia de lider al PP-DD Hunedoara. De altfel, PP-DD a rămas fără consilieri judeţeni şi fără alţi numeroşi consilieri locali. Neagu însă nu are prea multe variante, în vederea reorganizării filialei din Hunedoara. Asta, deoarece dintre cei doi prim-vicepreşedinţi, Robert Muzsic şi Dan Toma, unul a bătut palma cu noul PNL. Cei din conducerea PP-DD au aflat că Muzsic a făcut campanie alături de primarul Hunedoarei şi de liberali, în condiţiile în care Dan Diaconescu le-a cerut colegilor de partid să voteze cu Victor Ponta. Astfel, se pare că şansele cele mai mari pentru a ajunge preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PP-DD le are Dan Toma.
Oricum, Muzsic, care este consilier local în municipiul Hunedoara, are tot interesul să se pună bine cu conducerea primăriei, având în vedere că soţia este director adjunct la o firmă a CL, iar el este membru şi în Consiliul de Administraţie la spitalul din municipiul de pe Cerna.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

13 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

13 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

13 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

13 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

13 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

13 ore ago