Se anunţã reorganizãri la PP-DD Hunedoara

  Sorina Popa

Secretarul general al PP-DD şi coordonatorul organizaţiei judeţene Hunedoara a acestui partid politic, Liviu Neagu, a declarat că în câteva zile se va termina interimatul său la conducerea filialei din judeţul nostru.

Din septembrie, Liviu Neagu, împreună cu doi prim-vicepreşedinţi, a coordonat organizaţia PP-DD Hunedoara, după ce preşedintele acesteia, Marian Muntean, a demisionat din această formaţiune politică, înscriindu-se în PNL. Secretarul general al PP-DD declara în urmă cu câteva luni, că doar după alegerile prezidenţiale vor fi organizate alegeri pentru funcţia de lider al PP-DD Hunedoara. De altfel, PP-DD a rămas fără consilieri judeţeni şi fără alţi numeroşi consilieri locali. Neagu însă nu are prea multe variante, în vederea reorganizării filialei din Hunedoara. Asta, deoarece dintre cei doi prim-vicepreşedinţi, Robert Muzsic şi Dan Toma, unul a bătut palma cu noul PNL. Cei din conducerea PP-DD au aflat că Muzsic a făcut campanie alături de primarul Hunedoarei şi de liberali, în condiţiile în care Dan Diaconescu le-a cerut colegilor de partid să voteze cu Victor Ponta. Astfel, se pare că şansele cele mai mari pentru a ajunge preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PP-DD le are Dan Toma.
Oricum, Muzsic, care este consilier local în municipiul Hunedoara, are tot interesul să se pună bine cu conducerea primăriei, având în vedere că soţia este director adjunct la o firmă a CL, iar el este membru şi în Consiliul de Administraţie la spitalul din municipiul de pe Cerna.

Un gând despre „Se anunţã reorganizãri la PP-DD Hunedoara”

  1. Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.