Sediul primãriei reparat prin barter

  Maximilian Gânju

Administraţia publică locală din Aninoasa a reabilitat sediul instituţiei în baza unui troc cu o firmă care beneficia de serviciile primăriei, fără a plăti ceva în schimb.

Edilii localităţii Aninoasa au reuşit să-şi reabiliteze principala instituţie a oraşului, după ce a pus la plată o firmă care efectua lucrări pe raza localităţii, în baza unui proiect derulat de Apa Serv Valea Jiului. Practic, conform participării la proiect, edilii se angajau cu o contribuţie din bugetul local, însă au pus la dispoziţia societăţii şi un complex sportiv în care angajaţii să poată fi cazaţi.
„Când s-a introdus canalizarea în oraş, lucra o firmă din Olt şi muncitorii era cazaţi la cabana noastră, la Anena. Era un protocol semnat să se cazeze acolo, să consume curent, apă, fără să plătească. Şi am zis că nu se poate ca o firmă aşa mare, şi noi, cu datorii şi fără bani să le achităm şi utilităţile. I-am chemat la discuţii şi le-am spus că trebuie să plătească, iar oamenii au înţeles, n-au făcut scandal, au fost de acord. Le-am facturat în fiecare lună, şi banii pe care i-am fi primit intrau la plata datoriilor. Aşa că am ajuns cu ei la înţelegere să nu ne achite în bani, ci la finalul proiectului să ne refacă faţada şi acoperişul primăriei. Bonus, ne-au făcut şi câteva birouri, holuri, în interior. Aşa am salvat nişte bani care se duceau în datorii şi am reuşit să refacem sediul Primăriei Aninoasa. Acum, arată a instituţie şi am reuşit să ne folosim de nişte bani pe care nu-i aveam şi nici nu i-am fi avut”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Nicolae Dunca (foto), primarul oraşului Aninoasa.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 ore ago