Actualitate

S-a deschis hotelul „TERMAL“ din Geoagiu-Bãi

06 termal geoagiu

Sorina Popa

Staţiunea Geoagiu-Băi s-a mai îmbogăţit cu un hotel de trei stele, renovat la standarde europene. Este vorba de hotelul „TERMAL”, situat vizavi de ştrandul din staţiune şi care a fost deschis în urmă cu câteva zile, după o muncă serioasă de renovare şi o investiţie de câteva sute de mii de euro.

În curând, un centru SPA
Hotelul „TERMAL” vine să completeze oferta tot mai mare pe care Staţiunea Geoagiu-Băi o are pentru turiştii din zonă, dar şi pentru cei veniţi din toate colţurile ţării şi chiar din străinătate. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor 20 de camere de trei stele. Localul beneficiază de un restaurant cu peste 100 de locuri, un bar cu 40 de locuri, o sală de conferinţe, care poate găzdui 40 de persoane şi două terase mari, precum şi săli de masaj.
„La recepţia hotelului, turiştii vor fi informaţi că aici se practică două feluri de tarife. Astfel, în timpul săptămânii, tarifele sunt de 160 de lei o cameră mare şi 120 de lei o cameră dublă. În week-end, tarifele sunt de 180 de lei o cameră mare şi de 140 de lei o cameră dublă”, a declarat Gabriel Stancu, administrator al „Stancu Grup”, proprietarul hotelului „TERMAL”.
În scurt timp, se va da în funcţiune şi SPA-ul hotelului, pentru a le oferi turiştilor cele mai bune condiţii de petrecere a timpului liber.
Nu rataţi, aşadar, hotelul „TERMAL” din Geoagiu-Băi, cea mai nouă investiţie din cunoscuta staţiune hunedoreană.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura