Categories: Actualitate

Ridicat cu mascaţii, după ce a agresat un poliţist

Maximilian Gânju

Tânărul, condamnat în prima instanţă la trei ani de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, s-a ales cu un nou dosar penal după ce a agresat un poliţist aflat în timpul liber. Daniel Ovidiu Pleşcan, împreună cu un alt individ, a sărit la poliţistul care se afla pe o terasă din centrul civic al Petroşaniului.
Scandalul provocat de fiul fostului consilier judeţean, Dorina Pleşcan, a plecat de la o provocare pusă la cale de tânăr şi un alt individ care era cu el. Acesta se afla pe o terasă la care a ajuns, împreună cu o cunoştinţă, şi angajatul Poliţiei Petroşani, aflat în timpul liber, pentru a lua masa. Pleşcan a scos un telefon mobil şi a început să-l filmeze ostentativ pe omul legii, iar când acesta i-a cerut politicos să înceteze, Pleşcan a pornit scandalul. Martorii spun că acesta a sărit la poliţist cu pumnii şi picioarele şi a fost oprit de clienţii aflaţi la terasă. Omul legii s-a ales cu mai multe răni în urma confruntării şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. Acesta a depus o plângere împotriva agresorilor, iar ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.
Daniel Ovidiu Pleşcan a fost ridicat de acasă de către poliţiştii de la Serviciul Acţiuni Speciale al IPJ Hunedoara şi dus la audieri la Poliţia Petroşani. Întrebat ce a avut de împărţit cu poliţistul, Pleşcan s-a rezumat doar la a spune că ”nu l-am bătut”. Surse demne de încredere susţin că poliţiştii şi procurorii intenţionau să meargă pe Ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în funcţie de anchetă vor decide, astăzi, joi, dacă se impune arestarea sa preventivă. Aceleaşi surse susţin că lui Pleşcan i se va aplica modificarea legislativă apărută după un alt caz de violenţă petrecut în Valea Jiului, respectiv cazul ”Palesică”. ”Fiind vorba de un cumul de infracţiuni, nu doar de violenţă, ci şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, se poate aplica noua reglementare”, susţin sursele noastre.
Daniel Ovidiu Pleşcan a mai avut probleme cu legea şi în prezent este judecat şi pentru conducere fără permis. În plus, Pleşcan are pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia şi apelul prin care contestă sentinţa Tribunalului Hunedoara în dosarul de proxenetism. În acest dosar, procurorii DIICOT au reuşit să convingă instanţa de necesitatea reaudierii victimelor din dosar.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • O sa sugă el cucu la aia șmecheri la pârnaie , acum sta 3 ani sigur , suspendarea . Apoi celălalta pedeapsa . Sa ai grija la gauaza ma gandicapatule

  • Otrepe de genul asta ar trebui pusi la munca , nu sa stea "cazati" cu aer conditionat si aere de dizidenti.

    Iar lui Voiculescu si Ponta si Sova 20 de ani de "temnita grea", cum era candva.
    Pentru a masca judecarea retehnologizarii din Hidroelectrica, a inceput telenovela puscariasilor pe sticla.

    Si multe alte "spectacole" televizate (vezi tiganiada de Arges)

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago