Categories: Actualitate

Pleşcan a fost arestat preventiv

Maximilian Gânju

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au întors soluţia judecătorilor de la Petroşani, aceştia hotărând ca fiul fostului consilier judeţean să fie cercetat sub control judiciar pentru loviri şi alte violenţe dar şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.
Atât procurorul de caz, cât şi Daniel Ovidiu Pleşcan, au făcut contestaţie cu privire la măsura controlului judiciar instituită de instanţa din Valea Jiului, iar Tribunalul Hunedoara a dat dreptate procurorilor. Astfel, tânărul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Scandalul provocat de Ovidiu Pleşcan  ar fi plecat de la o provocare pusă la cale de tânăr şi un alt individ care era cu el. Acesta se afla pe o terasă la care a ajuns, împreună cu o cunoştinţă, şi angajatul Poliţiei Petroşani, aflat în timpul liber, pentru a lua masa. Pleşcan a scos un telefon mobil şi a început să-l filmeze pe omul legii, iar când acesta i-a cerut să înceteze, s-a pornit scandalul. Poliţistul s-a ales cu mai multe răni în urma confruntării şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. Daniel Ovidiu Pleşcan a fost ridicat de acasă de către poliţiştii de la Serviciul Acţiuni Speciale al IPJ Hunedoara şi dus la audieri la Poliţia Petroşani. Întrebat ce a avut de împărţit cu poliţistul, Pleşcan s-a rezumat doar la a spune că ”nu l-am bătut”. Tânărul a mai avut probleme cu legea şi în prezent este judecat şi pentru conducere fără permis. În plus, Pleşcan are pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia şi apelul prin care contestă sentinţa Tribunalului Hunedoara într-un dosar de proxenetism.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

53 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

55 de minute ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

56 de minute ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

56 de minute ago

Au furat la greu, iar acum plătesc! Percheziţii și suspecți reținuți!

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Ser­viciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, fiind acuzaţi de…

56 de minute ago

Escrocheria „Călugărița” face ravagii în conturile românilor. Infractorii au găsit o nouă metodă de a obține venituri consistente

Inventivitatea infractorilor pare să nu cunoască limite, aceștia punând mereu la cale noi metode prin…

58 de minute ago