Recursul lui Moloţ, respins de Înalta Curte

Dosarul în care Mircea Moloţ (foto) a cerut în instanţă anularea raportului dat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în mai 2012 nu va fi revizuit.
Ieri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat verdictul final în cazul cererii formulate de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara de revizuire a cauzei. Mai exact, instanţa supremă i-a respins recursul faţă de decizia dată de Curtea de Apel Alba Iulia, care, de asemenea i-a respins cererea de revizuire.
Reamintim cititorilor că în raportul ANI din mai 2012, Moloţ a fost declarat în stare de incompatibilitate, deoarece a deţinut simultan funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara şi cea de preşedinte al Adunării Generale a Acţionarilor SC Drumuri şi Poduri SA Deva, societate din subordinea CJ, fapt care contravine legilor integrităţii. În ianuarie 2015, a pierdut definitiv procesul prin care a cerut anularea raprortului ANI, a cărui revizuire a cerut-o acum. Motiv pentru care mandatul de preşedinte al administraţiei judeţului i-a fost revocat înainte de termen. Moloţ mai are alte două procese prin care a cerut anularea a două rapoarte date de ANI, în care a fost declarat în conflict de interese. Pe ambele le-a pierdut în prima instanţă. (N.Bumbac)

4 comentarii la „Recursul lui Moloţ, respins de Înalta Curte”

  1. Pierde procese pe bandă rulantă dar nu se lasă. Nu funcționează de loc instituția…onoarei.

  2. Acest nemernic pierde toate procesele si totusi este tinut in brate de TARICEANU si gasca lui,Chiritoiu,norica,vosganian niste lepre ALDE

  3. Care onoare VASILE,escrocul acesta este in stare sa insele si pe masa pentru bani si putere,aceasta piticanie de 1,50 conform statutului ALDE art 18 lit d si e trebuie esclus daca acest statut se respecta, dar cine sa-l escluda un alt hot aldetariceanu,aldechitoiu toti sunt niste puscariabili

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.