Moloţ cere să se rejudece primul proces cu ANI

Mircea Moloţ (foto) vrea revizuirea dosarului în care a cerut anularea raportului dat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în mai 2012. În acel raport fostul şef al judeţului a fost declarat în stare de incompatibilitate deoarece a deţinut simultan funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara şi cea de preşedinte al Adunării Generale a Acţionarilor SC Drumuri şi Poduri SA Deva, societate din subordinea CJ, fapt care contravine legilor integrităţii.

Reamintim că în ianuarie 2015, Moloţ a pierdut definitiv procesul intentat împotriva ANI, a cărui revizuire o cere acum. Motiv pentru care mandatul de preşedinte al CJ Hunedoara i-a fost revocat înainte de termen. Ieri, la Curtea de Apel Alba Iulia, cererea de revizuire a dosarului denumit „Moloţ vs ANI 1” a avut primul termen de judecată. Potrivit purtătorului de cuvânt al instanţei, Cosmin Muntean, magistraţii au amânat judecarea cererii pentru 28 iunie, dată până la care vor fi îndeplinite procedurile de citare a părţilor din dosar.
Recent, Moloţ a mai pierdut în prima instanţă, la Curtea de Apel Timişoara, un proces în care a cerut anularea unui alt raport emis de ANI în septembrie 2013 în care a fost depistat în conflict de interese. Fostul şef al judeţului se mai judecă într-un alt dosar cu Agenţia, în care a cerut anularea unui al treilea raport, verdictul inspectorilor de integritate fiind tot de conflict de interese. Acest dosar se află pe roulul Curţii de Apel Alba Iulia şi va avea următorul termen de judecată în 20 iunie. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • CE tot vrea acest bandit(MOLOT) de unde are bani sa plateasca avocati din pensia de invatator,securist(PANTIRU)sau il asista gratuit madam LAZA pentru ca la angajat la CEH pe BARBATUSO faimosul LAZA care a delapidat spitalu DEVA

  • mai Ghita, hotuk de molot are banu din furaciunile lui. Are o avere(ascunsa) de circa 2 milioane de euro. Asta e Romania. Cine fura 2 gaini merge la puscarie, cine fura milioane de euro traieste bine si LIBER. Nu se vede?

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

23 de ore ago