Categories: Actualitate

Rãzvan Ionescu Gruia şi-a lansat candidatura la Primãria Bretea Românã

Răzvan Ionescu Gruia şi-a lansat candidatura, duminică, pentru Primăria Bretea Română. Tânărul medic veterinar, la doar 33 de ani, vrea să câştige funcţia de primar, după ce actualul edil şef nu a reuşit să facă nimic pentru locuitorii comunei.
Evenimentul a avut loc în căminul cultural din satul Vâlcele, sute de săteni fiind prezenţi, pentru a-l susţine pe Răzvan Ionescu Gruia. Mircia Muntean, candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean, însoţit de Romică Gabor, hunedoreanul care a câştigat Balonul de Aur la Campionatul Mondial de Tineret din Australia din anul 1981, a venit la Vâlcele, să-l susţină pe candidatul USP la funcţia de edil şef al comunei Bretea Română. „Aici, la Bretea Română, este nevoie de o schimbare şi puteţi face asta, votându-l pe Răzvan la primărie. La fel ca el, şi eu, la vârsta de 33 de ani, am ajuns primarul Devei. Iar acum, după patru mandate de primar, am venit să-l susţin pe Răzvan şi să vă promit că îl voi ajuta, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, cu bani pentru dezvoltarea comunei voastre”, a declarat Mircia Muntean.
„Mă cunoaşteţi cu toţii, îmi ştiţi familia. Pe mulţi dintre voi v-am ajutat, în calitatea mea de medic veterinar. Acum, a venit momentul să vă cer eu ajutorul, să mă sprijiniţi să câştig funcţia de primar al comunei Bretea Română, iar din 11 iunie, să schimbăm împreună viitorul nostru şi al copiilor noştri. Ştiţi cu toţii că ultimii ani au însemnat pentru comuna doar aşteptare ca lucruri bune să se petreacă. Nu s-a întâmplat nimic, însă. Aşa că, m-am hotărât să candidez pentru postul de primar. Vă promit că vom crea locuri de muncă în comună, prin atragerea de investiţii aici. Voi sprijini fermierii şi agricultorii, pentru că ei sunt cei care au nevoie cel mai mult de ajutor acum. Voi deschide primăria, astfel ca fiecare sătean să poată veni aici cu orice problemă ar avea şi să găsească la noi rezolvarea acesteia”, a
afirmat Răzvan Ionescu Gruia, candidatul USP la Primăria Bretea Română. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

20 de ore ago