Categories: Actualitate

Rămâne după gratii

Maximilian Gânju

Tânărul de 27 de ani, din Petrila, arestat pentru că şi-a sechestrat prietena, o adolescentă de 17 ani, din Rovinari, a violat-o, a bătut-o până i-a rupt trei coaste şi a înfometat-o timp de mai multe zile, va rămâne după gratii.
El a cerut să fie cercetat în libertate, dar magistraţii Tribunalului Hunedoara nici nu au vrut să audă de solicitarea individului şi au menţinut decizia primei instanţe, astfel că Ioan Daniel Duma îşi va petrece sărbătorile în celula de arest.
Anchetatorii mai spun că a recurs la asemenea fapte din gelozie, însă, individul a considerat că nu este suficient calvarul la care a supus-o pe minoră. Acesta a tăiat-o pe adolescentă în zona organelor genitale, minora fiind salvată după două zile de chin de un echipaj de poliţie din Petrila.
Fata a fost internată într-un spital din Rovinari şi încearcă să-şi revină după calvarul trăit la Petrila. Apropiaţi ai tinerei au spus printr-un mesaj trimis pe o reţea de socializare, că individul a mai agresat-o pe adolescentă şi-i reproşa constant că-l înşală. Nici unul dintre prieteni nu s-a gândit că gelozia tânărului este atât de mare, încât să-i întunece minţile şi să recurgă la fapte de o cruzime greu de imaginat. Aceştia cred că individul ar fi fost în stare, dacă minora nu era salvată de poliţişti, să continue să o ţină sechestrată şi chiar să-i pună viaţa în pericol. Ioan Daniel Duma este cercetat pentru mai multe infracţiuni grave, de la viol şi lipsire de libertate, până la rele tratamente aplicate unui minor şi dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei de închisoare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

10 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

10 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

10 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

11 ore ago