Categories: Actualitate

Violatorul din Petrila vrea în libertate

Maximilian Gânju

Judecătoria Petroşani a decis prelungirea arestului preventiv în cazul tânărului din Petrila, care şi-a sechestrat, violat, ameninţat şi bătut iubita de 17 ani.
Individul a contestat decizia Judecătoriei Petroşani şi ajunge astăzi, joi, în faţa completului de la Tribunalul Hunedoara, unde va fi analizată solicitarea sa de a fi eliberat din celula de arest.
Daniel Duma este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi viol. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani îl vor după gratii pentru că şi-a sechestrat iubita, o adolescentă de 17 ani, din Rovinari, cu care avea o relaţie de aproape un an de zile, a violat-o, a bătut-o până i-a rupt trei coaste şi a înfometat-o timp de mai multe zile. Individul o ţinea pe tânără într-o locuinţă în Petrila şi o ducea într-o zonă izolată unde o batjocorea. Anchetatorii mai spun că Daniel Duma (27 de ani) a recurs la asemenea fapte din gelozie, însă, individul a considerat că nu este suficient calvarul la care a supus-o pe adolescentă. Acesta a tăiat-o pe fată în zona organelor genitale, ea fiind salvată după două zile de chin de un echipaj de poliţie din Petrila.
Dacă va fi găsit vinovat de acuzaţiile ce i se aduc, Ioan Daniel Duma riscă până la 10 ani de închisoare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

16 ore ago