Categories: Actualitate

Violatorul din Petrila s-a întors după gratii

Maximilian Gânju

Magistraţii de la Petroşani au considerat că individul care şi-a sechestrat, bătut şi violat iubita minoră, poate fi judecat în stare de arest la domiciliu. Decizia lor a fost întoarsă de judecătorii Tribunalului Hunedoara, la solicitarea procurorilor, astfel că individul va sta în celula de arest.
Daniel Ioan Duma este judecat pentru viol, procurorii acuzându-l că şi-a abuzat iubita, o adolescentă de 17 ani, din Rovinari, pe care a sechestrat-o la Petrila, în urma unei crize de gelozie. Timp de două zile, Duma a dus-o pe tânără într-o zonă montană, unde o bătea şi o viola. Individul a fost arestat preventiv, dar a reuşit să-i înduplece pe judecătorii de la Petroşani că nu reprezintă pericol social şi că poate fi judecat în arest la domiciliu. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au contestat soluţia magistraţilor şi au avut câştig de cauză. Astfel, Tribunalul Hunedoara a decis că locul individului este în celula de arest a Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Poliţiei Deva.
Ioan Daniel Duma a şocat Valea Jiului cu faptele sale, anchetatorii stabilind că era foarte posesiv şi şi-a sechestrat iubita timp de două zile, a înfometat-o şi după ce o bătea, o viola. Salvarea copilei a fost un filtru al Poliţiei Petrila care a oprit autoturismul în care se afla pentru un control de rutină. Ajunsă în mâinile poliţiştilor, adolescenta le-a povestit că a fost bătută cu furie până i-au fost rupte trei coaste, dar n-a fost de ajuns. Duma a tăiat-o cu cuţitul în zona intimă, iar în zilele în care a fost forţată să-i satisfacă poftele, nu i-a dat o bucată de pâine.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

14 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

14 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

14 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

14 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

14 ore ago