Violatorul din Petrila s-a întors după gratii

Maximilian Gânju03 gratii

Magistraţii de la Petroşani au considerat că individul care şi-a sechestrat, bătut şi violat iubita minoră, poate fi judecat în stare de arest la domiciliu. Decizia lor a fost întoarsă de judecătorii Tribunalului Hunedoara, la solicitarea procurorilor, astfel că individul va sta în celula de arest.
Daniel Ioan Duma este judecat pentru viol, procurorii acuzându-l că şi-a abuzat iubita, o adolescentă de 17 ani, din Rovinari, pe care a sechestrat-o la Petrila, în urma unei crize de gelozie. Timp de două zile, Duma a dus-o pe tânără într-o zonă montană, unde o bătea şi o viola. Individul a fost arestat preventiv, dar a reuşit să-i înduplece pe judecătorii de la Petroşani că nu reprezintă pericol social şi că poate fi judecat în arest la domiciliu. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au contestat soluţia magistraţilor şi au avut câştig de cauză. Astfel, Tribunalul Hunedoara a decis că locul individului este în celula de arest a Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Poliţiei Deva.
Ioan Daniel Duma a şocat Valea Jiului cu faptele sale, anchetatorii stabilind că era foarte posesiv şi şi-a sechestrat iubita timp de două zile, a înfometat-o şi după ce o bătea, o viola. Salvarea copilei a fost un filtru al Poliţiei Petrila care a oprit autoturismul în care se afla pentru un control de rutină. Ajunsă în mâinile poliţiştilor, adolescenta le-a povestit că a fost bătută cu furie până i-au fost rupte trei coaste, dar n-a fost de ajuns. Duma a tăiat-o cu cuţitul în zona intimă, iar în zilele în care a fost forţată să-i satisfacă poftele, nu i-a dat o bucată de pâine.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.