Categories: Actualitate

Proiectul „Amenajarea Piaţa Victoriei“ din Deva a fost finalizat

Deşi fântâna arteziană muzicală din centrul Devei a fost finalizată încă de pe vremea fostului primar, doar ieri, autorităţile locale au făcut publică finalizarea acestui proiect investiţional. Dacă ne gândim că alegerile se apropie cu paşi rapizi, nu e de mirare acest lucru.
Astfel, realizarea fântânii arteziene muzicale şi modernizarea centrului civic al municipiului au costat peste 2 milioane de euro, banii provenind din fonduri europene nerambursabile. Fântâna are o lungime de 53 de metri şi şapte jocuri de lumini şi apă. Intervalul orar în care funcţionează şi partea muzicală a proiectului este acum între 19 şi 19.45. În faţa Casei de Cultură din reşedinţa de judeţ, s-a mai reabilitat spaţiul verde, locul fiind mobilat cu bănci şi arbuşti. Viceprimarul Ovidiu Moş, prezent la recepţia finală a lucrărilor, a afirmat că „zona fântânii arteziene muzicale a devenit locul preferat de întâlnire al devenilor şi nu numai”. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • povesti Sorina Popa! Se vede de la o posta ca banciile nu au spatare asa cum era prevazut in proiect! de ce minti? de ce nu te-ai documentat?Nu am nimic cu nici un primar dar , proiectul nu e finalizat iar firma din Bucuresti a tras teapa Devei!A tras teapa celui care a semnat primirea proiectlui, cu banciile nefinalizate!Cine a semnat?Din articol reoiese ca viceprimarul Ovidiu Mos a preluat receptia lucrariilor!Nu am nimic cu el , dar el e responsabil !la fel si tu ca scrii aiuria in tramvai!Puteti verifica in fotografiile si panourile care erau asta vara puse pe langa Statuia lui decebal si in aceea piata. de altfel puteti verifica chiar in proiectul in sine.Sa stii ca , devenii gandesc la fel ca mine, si am discutat cu ei si sunt foarte suparati de faptul ca nu sunt acolo banic cu spatare in care o persoana obosita sa se poata lasa pe spate, odihni,eventual atipi pentru cateva minute!Bucurestenii au furat mii de suruburi si lemn pe care trebuiau sa le foloseasca pentru acele zeci de banci de acolo.Calculati:sunt poate 1-2 mii de euro furati acolo, in detrimentul cetateniilor Deveni si ai turistiilor Devei!VA rog sa se rectifice problema . Daca nu, sunteti cu totii de cacao asa pe romaneste spus, fara suparare(de la ziaristi la primari si la administratia orasului)

  • NU AM NIMIC CU ACTUALUL PRIMAR MARGINEAN SAU CU FOSTUL, MIRCEA MUNTEAN DAR CRED CA SI EI SUNT VINOVATI DE RECEPTIA DEFECTUASA SI PRIMIREA ,SEMNAREA ACESTUI PROIECT NEFINALIZAT 100( DIN CAUZA LISPEI SPATARELOR LA ZECIILE DE BANCI DIN PIATA), NEDEMN PENTRU DEVA! OARE CE FEL DE OAMENI SUNT?DOAR VAD CA DEVENII SUNT NEMULTUMITI SI VAD CA SAU FACUT NEDREPTATI ACOLO) SA SE IEIE MASURI URGENTE ACOLO , DEMNE DE UN OM HARNIC, CUM ESTE PETRE MARGINEAN!

  • PROIECT NEFINALIZAT 100% -casa de cultura este inca nezugravita, nerefacuta!
    inca ceva: nu e finalizata piata Victoriei ! Stiti de ce? de ce nu v-ati tinut de cuvant asa cum ati spus ca veti zugravi si reface Casa de cultura din Piata Victorie?retine-ti aveti de terminat :banciile cu spatare si Casa de Cultura.
    Diabia atunci va fii finalizat si lumea va fii fericita!acum Casa de Cultura arata jalnic!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

11 ore ago