PRM Hunedoara merge pe mâna lui Vadim

Sorina Popa

Ceea ce se întâmplă în aceste zile cu PRM este de tot râsul. Membrii acestei formaţiuni politice organizează, pe rând, conferinţe şi congrese, pentru a-şi vota conducerea dorită.
Astfel, în acest weekend, la Alba Iulia, s-au întâlnit peste 300 de membri ai PRM, într-un congres extraordinar, Corneliu Vadim Tudor fiind exclus din partid, iar Gheorghe Funar fiind ales preşedinte al PRM. Corneliu Vadim Tudor, a calificat drept ilegală convocarea Congresului PRM care s-a desfăşurat la Alba Iulia. „A negociat cu Voiculesu pentru 2 milioane de euro… ăştia mă dau afară din partidul înfiinţat de mine? Este o neînţelegere. Nu este oficial până nu este autentificat la Tribunal. Nu poţi lua oameni de pe stradă să voteze în congres. Sunt fripturişti care îşi caută un stăpân!,” au fost primele reacţii ale lui Vadim. Contactat, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM, Mihai Irimie (foto), a declarat că nu a fost statutar congresul în care Funar a fost ales preşedintele partidului. „Nu s-a convocat înainte Biroul Naţional al PRM. Pe 20 iulie a fost congresul adevărat, când Vadim Tudor a fost ales din nou la conducerea partidului şi s-a completat Biroul Naţional, deoarece unii dintre membri au murit sau au plecat la alte partide. De fapt, partidele mici, cum este PC, vor să acapareze PRM şi PP-DD, ca să poată merge la alegerile europarlamentare pe cont propriu”, a declarat Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • probabil d-lui Mihai Irimie este fascinat de lupta lui Vadim cu fitele,tatuajele si scandalurile de doi bani tip Dragusanca,Bahmutanca,Zavoranca si mama Omida decat de interesul national care l-a consacrat.Terminati cu prostimea,luptati cu tradatori si xenofobia maghiara si alti tradatori si vanzatori de neam.Bravo d-le FUNAR .redefineste politica partidului.

  • Bine spune Lili , dar poate ca nu stie ca Mihai Irimie se da numai de ochii lumii PRM-ist , pe cand el este un PDL-ist convins precum consiliera sa personala Maris Eugenia . Acesti oameni stiu numai sa minta si sa-si bata joc de semenii lor. Am vazut-o pe Doamna consiliera la postul TV Antena 1 Deva cum mintea ca scoala din Bejan se renoveaza , dar nu spunea ce spuneau locuitorii satului ca aceasta se compartimenteaza pentru 3 familii de Romi. Oare asta inseamna renovare in adevaratul sens al cuvantului sau minte fara nerusinare nu pricepe nici ea nimic din ce a spus.Lucru demarat fara nici o aprobare de la intitutiile superioare. Sa-i duca la ea in comuna Burjuc daca vrea sa-i cazeze undeva.

  • Bravo Mihai tata, esti un tip de toata isprava. Vagabontii astia ramoliti vorbesc de tine si Vadim? Ei au luptat cu tine sa castigi primaria Soimus. Daca si tu spui ca nu a fost corect ce s-a intamplat, care ai demonstrat ca esti de forta, atunci pucistii trebuie sa bage capul in nisip ca strutul. Pucistul Funar, cel care acum asteapta recompensa de la Voiculescu, a fost la Hunedoara la parlamentyare si a incurcat mai mult PRM-ul. Fratele nostru Mihai Irimie sa ai mult succes si spor la lupta!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago