Şefii PRM de la judeţ, în conducerea centrală a partidului

Adriana Năstase

Noul preşedinte al PRM este de câteva zile Victor Iovici. Filiala judeţeană a PRM Hunedoara a fost reprezentată de o delegaţie compusă din 21 de membri la Congresul partidului. Emanoel Andronache, liderul judeţean al PRM Hunedoara, a fost ales vicepreşedinte al PRM la nivel naţional. De asemenea, în Comitetul Director au fost aleşi prim-vicepreşedintele Filialei judeţene a PRM Hunedoara, avocatul Mircea Nicolae Mincea şi consilierul local de la Lupeni, profesorul Ioan Năsălean. Lidia Vadim Tudor, fiica Tribunului, a fost aleasă preşedinte al Consiliului Naţional al PRM.

Muncă şi iar muncă
Liderul judeţean al PRM Hunedoara a declarat că este mulţumit de reprezentarea actuală la nivel naţional a organizaţiei pe care o conduce şi îşi propune să confirme prin rezultate cât mai bune încrederea celor 400 de delegaţi de la Congres. „Competiţia electorală internă s-a încheiat. Trebuie să muncim să obţinem rezultate cât mai bune în confruntările electorale cu celelalte partide”, a declarat liderul PRM-ist de la Hunedoara.

Un an fructuos
Prim-vicepreşedintele PRM Hunedoara, avocatul Mircea Nicolae Mincea, a declarat, la rândul său: „Partidul România Mare intră într-o nouă etapă după alegerea organelor de conducere în structura centrală a partidului, activitatea desfăşurată de activitatea filialei judeţene fiind foarte apreciată, dovadă funcţiile obţinute de reprezentanţii noştri în conducerea centrală. Pentru noi, anul 2017 a fost unul fructuos, cu rezultate notabile, respectiv clasarea pe locul doi în opţiunile electoratului la alegerile parţiale din municipiul Lupeni, precum şi succesul obţinut de candidatul susţinut de PRM la alegerile parţiale din municipiul Deva, Florin Oancea, ceea ce ne conferă încredere că ne vom putea pune în practică proiectele derulate. În judeţul Hunedoara, Partidul România Mare este o componentă importantă a Polului Naţional Ecologist, o alianţă care reuneşte, pe lângă Partidul Ecologist Român, alte forţe politice şi apolitice din judeţul nostru”, a afirmat prim-vicepreşedintele PRM Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

9 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

9 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

9 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

9 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

9 ore ago