Sorin Nicolaescu este candidatul PRM la Primăria Deva

Natalia Bumbac

O schimbare de ultim moment a candidatului pentru Primăria Deva din partea PRM vine să anunţe un plan de unificare a tuturor forţelor politice naţionaliste sub o singură umbrelă.
Conform avocatului Mircea Mincea, prim-vicepreşedinte al PRM Hunedoara, în urma unor discuţii mai vechi pe care le-a avut cu cei de la Partidul România Unită (PRU) Hunedoara, condus de la centru de deputatul Bogdan Diaconu, între cele două partide a fost încheiat un pact la nivel local. Mai exact, Sorin Nicolaescu (foto), cel care intenţiona să candideze din partea PRU la Primăria Deva, va candida din partea PRM,  fiind vorba de un prim pas în unificarea forţelor care „aleargă” pe acelaşi culoar politic. Trebuie spus că iniţial îşi anunţase candidatura pentru Primăria Deva din partea PRM, avocatul Mircea Mincea, acum fiind primul pe lista de candidaţi la Consiliul local al municipiului.
„Vrem să dăm un semnal la nivel naţional pentru unificarea tuturor forţelor politice naţionaliste. Este nevoie de crearea unui bloc politic capabil să meargă în alegerile generale, unde să obţină un scor bun pentru a intra în Parlament. În ultimii 10 ani, naţionaliştii au fost disipaţi, prin diverse atacuri şi diversiuni, ultima fiind cea în care se spunea că PRM nu va putea candida la alegerile locale. Într-un final s-a demonstrat că nu este aşa. PRU nu va avea candidat la alegerile locale pentru Primăria Deva. Membrii şi simpatizanţii PRU au semnat adeziune şi vor candida din partea PRM. Obiectivul nostru rămâne neschimbat, trecerea pragului de cinci la sută pentru a intra în Consiliul Judeţean Hunedoara şi Consiliul local Deva”, a afirmat avocatul Mircea Mincea, prim-vicepreşedinte al PRM Hunedoara.
Deşi s-a hotărât în ultimul moment să candideze din partea PRM, Sorin Nicolaescu a arătat că se regăseşte în doctrina partidului, prin simplul fapt că este român. „Noi am avut o discuţie la nivel judeţean să înfiinţăm o alianţă. Dar fiindcă timpul a fost prea scurt, am decis să candidez din partea PRM, un partid cu notorietate mai mare decât PRU. Mă regăsesc în doctrina naţionalistă pentru că sunt român”, a declarat Sorin Nicolaescu. Acesta a mai spus că şi-a propus să obţină un scor bun în alegerile locale, astfel încât PRM să aibă patru consilieri în legislativul local al Devei.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Doamne fereste nebunul asta sa ne conducă acum o lună vindea în piața picsuri si cărți la vechituri,asta primar omul e retard rău,

  • Nu o sa ne conducă Dorule, pentru ca nu o sa sine nici măcar 5% din voturi. Înainte candida din partea PRU, apoi independent, iar acum de la inexistentul PRM. Un fel de traseist politic.

  • Laudabila initiativa a avut Mircea Mincea, sincere felicitari! E absoluta nevoie de coagularea fortelor nationaliste intr-un singur bloc politic, eventual de comasarea prin absorbtie, intr-o prima etapa, a muribundului PRM in cadrul PRU, partid nou dar care da dovada de vigoare politica, si apoi si a altor mici partide de orientare nationala. Dupa alegerile locale ar fi nevoie de o discutie serioasa intre sefii filialei judetene PRM Hunedoara si ai organizatiilor locale PRM, pentru trecerea in bloc la PRU, asta dupa o eventuala testare a presedintelui interimar PRM si a intregii conduceri centrale a acestui partid ajuns in moarte clinica...Oricum, nu sigla conteaza ci unitatea politica si de actiune a nationalistilor romani...

  • Vai de matematica ta, Caraioane! Nu cumva esti si tu sorosist, ca prea "iubesti" nationalistii romani?! Ca si caracter, cred ca ai "valoare", poate -n...!

Recent Posts

Felicitare Paste

23 de ore ago

Felicitare Paste

23 de ore ago

Felicitare Paste

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

23 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

23 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

23 de ore ago