Natalia Bumbac

Pe fondul unor informaţii apărute în presă, conform cărora Partidul România Mare nu va putea participa la alegerile locale, din cauza unei decizii luate în justiţie, filiala judeţeană a partidului vine cu explicaţii.
Potrivit preşedintelui PRM Hunedoara, Emanoel Andronache (foto), scenariul a fost pus la cale de anumite partide politice, care prin intermediul mass-mediei au creat ideea falsă că formaţiunea politică rămasă după Corneliu Vadim Tudor va fi radiată din lista formaţiunilor politice din România. Mai exact, este vorba despre o hătărâre judecătorească recentă prin care ultimul congres al PRM, cel de al VI-lea, a fost invalidat, fapt care este fals prezentat ca fiind vorba despre o desfiinţare a formaţiunii politice.
„Referitor la zvonurile apărute în mass media despre posibila radiere a partidului nostru, fac următoarele precizări: Congresul al VI-lea al PRM a fost invalidat în justiţie, dar aceasta nu înseamnă că partidul va fi radiat, ci înseamnă că PRM are în acest moment vechea conducere, al cărei preşedinte era Corneliu Vadim Tudor. Deoarece Vadim Tudor a decedat, sâmbătă, 16 aprilie 2016, va fi numit un preşedinte naţional interimar al PRM, care va conduce partidul în alegerile locale din acest an. Prin urmare, comunicăm hunedorenilor că PRM va participa la alegerile locale din 5 iunie 2016 şi va depune listă completă pentru Consiliul Judeţean, precum şi pentru majoritatea primăriilor şi consiliilor locale din judeţ. Sunt încercări de manipulare care demonstrează încă o dată că PRM încă dă peste cap calculele altor partide, mai mici sau mai mari. Fac apel la unitatea membrilor noştri, prin care vom demonstra că rămânem o forţă importantă a politicii hunedorene”, ne-a declarat Emanoel Andronache, preşedintele PRM Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Te imbeti cu apa rece, Andronache, si vrei sa ne imbeti si pe noi?! PRM a murit demult iar acum s-a anuntat decesul oficial al acestuia. De la groapa nu-l mai intorci, timpul lui a trecut...

  • Celui ce-si zice,, roman neaos,, numai roman adevarat nu esti daca te bucuri de necazurile acestui partid romanesc.Cred ca esti ungur deghizat.

  • Vai de capul tau, vali, tu gandesti cu dosul! Eu nu-s ungur deghizat cum PRM nu a fost un partid nationalist romanesc autentic. A fost o caricatura de partid in frunte cu o caricatura de lider nationalist. In tot raul este si un bine, poate cu ajutorul Celui de Sus, sa apara sau sa se dezvolte o miscare nationalista cu adevarat romaneasca in locul facaturii neocomuniste care a parazitat un sfert de secol viata politica din Romania...

  • de unde ai tu informatiile astea cum ca PRM a fost o facatura ...atunci inseamna ca toti credem in minciuna (DIAVOLUL) de dupa '89 si adevarul (DUMNEZEU , de bine de rau e treaba lui ce facea macar Vadim Tudor il scotea mereu pe gura chiar daca familia lui era amenintata cu moartea de catre tradatorii romani si straini) ... mie sila si scarba sa inaintez in varsta si sa aflu ca romanii mei atat de dragi mie cand eram mic si-au aplecat urechea la ciuma rosie Iliescu etnie tigan (sclavul rusiei) , basescu etnie evereu (sclavul USA americii de nord pentru prosti pe romaneste) ,constantinescu etnie evreu (sclavul ambelor imperii rusia usa ) , iohanis etnie germana (sclavul UE si USA) .... sunt multe se spus ...dar daca minciuna le place la romani , hotia , furturile , dorogurile americanilor , MANIPULAREA ...atunci suntem pierduti ... dupa unii PSD PNL PDL UDMR UNPR PMP si mortii mamii lor de partide care sunt aceleasi MAFIA ROMANEASCA atunci clar suntem condamnati la moarte si nu numai noi , cel mai grav si neam de neamul nostru ... mihai viteazul a murit pt noi si cei mai multi patrioti prin tradarile din interior asa a murit si Vadim si mai ales ucis Ceausescu chiar daca a fost discreditat ramane un EROU NATIONAL , FIECARE OM ARE PACATELE LUI , ISUS A ZIS SA ATUNCE PIATRA CINE NU ARE PACATE ... apoi la noi tre sa alegem intre 2 rele si prefere inainte de '89 CLAR ...TOT CE SE VEDE IN JUR A FOST CONSTRUIT ATUNCI ...ACUMA S-A DISTRUS ...ZERO CONSTRUCTII IN TOATE DOMENIILE . asa ca vorba colegului , ori esti manipulat , ori esti prost ori esti ungur ....si daca esti ungur ai toate drepturile internationale si nationale ...ai mai multe drepturi decat avem noi romanii in propria tara si stiti foarte bine ...doar ca tinti cu Ungaria care va minte cum ne mint si pe noi toate partidele de dupa '89 in afara de PRM si cateva mici partide ce nu au fost la GUVERNARE .

  • Roman, 10 mai 2016, la 23:37 Daca PRM a fost un partid atat de devotat natiunii de ce nu a reusit sa convinga electoratul ? Tot continuati cu explicatii ceausisto-fasciste ca mereu strainii, evreii, ungurii, francmasonii, americanii, etc., sunt de vina pentru neajunsurile din tara. Lozinca asta cu tot ce se vede a fost construit atunci este o aberatie. Palatul Brancovenesc, Palatul Culturii Iasi, atatea si atatea edificii minunate de pe cuprinsul tarii atunci au fost construite ? Ce parere aveti ca unui pensionar CAP i se dadeau 7 lei pe luna ? Ca in magazine nu gaseai nimic de cumparat ? Anul trecut s-au cheltuit de Sfintele Pasti 14 milioane de euro iar anul acesta 10 milioane de euro. Da, ciudat mod de a gandi, mai bine zis de a nu gandi.

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

23 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

23 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

23 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

23 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

23 de ore ago