Primarul Florin Oancea s-a dezlănţuit ieri, din nou, în faţa presei: Au început campania electorală cu atacuri mizerabile la adresa mea! Vor să spună că am relaţii extraconjugale!

Sorina Popa

Toate bune şi frumoase, ieri, la şedinţa Consiliului Local Deva. Chiar când era să spunem că a fost prima şedinţă fără scandal, inevitabilul s-a produs. Primarul Florin Oancea (foto) s-a enervat la culme din cauza consilierului local Răzvan Mareş.

Peste 700 de proiecte de hotărâri iniţiate
”Dacă devenii consideră că eu, Florin Oancea, sunt bun de primar, mă vor vota din nou. Dacă nu, plec acasă. Îmi place competiţia, dar nu cea mizerabilă. A început, deja, campania electorală. Eu vin cu fapte, alţii cu mizerii. Au început atacurile personale, intoxicările, atacurile la familia mea. Au probe compromiţătoare? Să le facă publice. Eu ştiu că nu am făcut nimic ca să fie compromiţător. A cui este pagina de Facebook Vocea cetăţeanului devean? Cine este în spatele ei? Consilierul local Daniel Muntean. Cine este mâna dreaptă a lui Mareş? Daniel Muntean. Şi, ce vor să inducă? Că eu am relaţii extraconjugale. Astea sunt lucruri demne de un bărbat care vrea să se lupte faţă-n faţă cu primarul Devei pentru Primăria Deva? S-au lăudat în toată Deva că au probe compromiţătoare. Să le pună, în primul rând, la dispoziţia presei, dar să vină, în aceeaşi măsură, în Consiliul Local cu proiecte, pentru că de aceea iau, ca şi mine, bani. Eu pot să spun că am iniţiat peste 700 de proiecte pentru deveni. Câte au iniţiat ei? Asta înseamnă să vii în sprijinul cetăţenilor, cu proiecte pentru ei. Nu să te duci prin Deva, să mă bârfeşti pe mine şi pe alţii. M-au afectat mizeriile aruncate în spaţiul public, dar sunt mai ambiţios ca niciodată. Nu sunt vinovat, mă simt curat. Accept orice competiţie, sunt bărbat, dar să fie competiţie corectă! Nu mi-a fost frică la alegeri şi nici în 2020 nu îmi va fi frică. Tot ce pot, omeneşte, fac în fiecare zi a mea de primar”, s-a dezlănţuit, ieri, primarul Florin Oancea.

Plângere penală pe numele consilierului Muntean
Ieri, la închiderea ediţiei, primarul Devei a anunţat că va depune plângere penală pe numele consilierului Daniel Muntean, care ar gestiona pagina de Facebook ”Vocea cetăţeanului devean”. ”Am discutat cu avocatul meu şi voi depune plângere penală pe numele lui Daniel Muntean, pentru hărţuire, denigrare şi şantaj. El se află în spatele paginii respective de Facebook unde mă împroaşcă cu noroi”, a afirmat edilul şef al reşedinţei de judeţ.

”Nu ştiu despre ce pagină de Facebook vorbeşte primarul”
Contactat, consilierul local Răzvan Mareş a declarat: ”Ce pagină de Facebook? Eu am pagina mea (n.r.-de Facebook) şi acolo comentez. Oancea vorbeşte ca să deturneze întrebările mele referitoare la autobuzele pe care le-a achiziţionat primăria şi la numărul de angajaţi ai instituţiei. Nu mă interesează can-can-urile lui Florin Oancea”.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.