Primarul Dan Bobouţanu: Nu dorim să fim batjocoriţi, noi vrem să fim un municipiu respectat pe harta ţării!

Sorina Popa

Scandal din cauza banilor repartizaţi de gu­vernul Orban! Primarii PSD acuză că împăr­ţeala a fost făcută pentru a-i pedepsi pe ce­tăţenii care au votat cu PSD. Ieri, preşedin­tele PSD, Marcel Ciolacu a venit cu un mesaj ex­trem de dur, după alocările către auto­ri­tăţile locale.

“I-am cerut să fie OM”
“În numele comunităţilor locale care nu au primit NICIUN LEU sau doar sume jignitoare din partea Guvernului pierzător al PNL, i-am cerut lui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare des­chisă, să fie preşedintele tuturor ro­mâ­nilor şi să-şi exercite rolul de mediator pe care i-l conferă Constituţia! În numele milioa­nelor de cetăţeni pedepsiţi în mod nedrept de acest Guvern iresponsabil, i-am cerut să fie ROMÂN! În numele miilor de copii ignoraţi de Guvernul PNL la repartizarea fondurilor publice, i-am cerut să fie OM! În paralel, PSD a demarat acţiunile legale pentru a opri prac­ticile ticăloase ale oamenilor lui Orban din Guvern, care folosesc cu nesimţire bugetul statului pentru jocurile lor politice perso­nale”, a scris liderul PSD, Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

La Hunedoara, la fel ca la Cerbăl
„Municipiul Hunedoara, pentru guvernanţi, valorează doar 350.000 de lei, o sumă deri­zorie pentru un oraş în plină dezvoltare, su­mă echivalentă cu cea oferită unor comune mai mult decât modeste. Din <<pixul>> lui Orban… la ultima rectificare bugetară din fon­dul de rezervă al guvernului, municipiul Hunedoara a primit aceeaşi sumă ca şi… comuna Cerbăl. Adică, 72.000 de locuitori ver­sus mai puţin de 400 de locuitori! Vina noas­tră? Pentru că cetăţenii oraşului au votat covârşitor pentru un guvern PSD! Drept <<recunoştinţă şi răsplată>>, liberalii din judeţ au hotărât cu de la sine putere să pe­dep­sească oraşul nostru, în detrimentul co­mu­nelor şi oraşelor conduse de primari li­be­rali, care se bucură de fonduri cu mult mai generoase pe cap de locuitor”, a spus Dan Bobouţanu (foto) primarul Hunedoarei.

„Locuitorii din Cerbăl încap într-un bloc turn din municipiu”
„Iubesc Hunedoara şi îmi iubesc hune­do­renii! Pentru Hunedoara, muncesc alături de o întreagă echipă din Primăria Hunedoara, iar rezultate se văd cu ochiul liber în oraşul nostru, s-a văzut şi la alegeri recunoaşterea acestor merite şi le mulţumesc hune­do­re­nilor pentru votul lor, asta mă obligă să fiu res­ponsabil şi mult mai activ, dar privim şi în viitor şi asta fără iz electoral, campania elec­torală a trecut, avem zeci de proiecte pe fon­duri europene care necesită cofinanţare, iar această cofinanţare este susţinută de pri­mă­ria noastră, cu sprijinul autorităţilor centrale, ale guvernului. Hunedoara este… după re­zultatele vizibile, cea mai activă unitate ad­mi­nistrativ teritorială din judeţul Hunedoara, dar astăzi guvernul a decis că nu este aşa şi la rectificarea bugetară, a pus municipiul Hu­ne­doara, oraş cu aproape 70.00 de locuitori, pe picior de egalitate cu… comuna Cerbăl, comună a căror locuitori ar putea locui toţi într-un singur bloc turn, din cele peste 100 câte există în Hunedoara. Investim în Hu­ne­doara constant, iar lucrul acesta nu este recunoscut de către guvern, care oferă spre exemplu… Devei, de 4 ori mai mult ca Hunedoarei. Guvernul ne vrea sat, comună? Nu dorim să fim batjocoriţi, noi vrem să fim un municipiu respectat pe harta ţării!”, a adă­u­gat edilul şef al municipiului Hunedoara.

3 comentarii la „Primarul Dan Bobouţanu: Nu dorim să fim batjocoriţi, noi vrem să fim un municipiu respectat pe harta ţării!”

  1. Acum o sa vedem daca ai stofa de manager.
    Să bați din gura si sa cheltui bani fără a ii gospodari stie orice prost.

  2. Schimba pe Budai ala de spital primare, ca numai minusuri iti aduce cu spagile incasate

  3. Nu,nu-l schimba nici pe el și nici nu mai insista să-l schimbi nici pe Arion de la Apaprod.Doar așa se duc dreacu’ toate…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.