Categories: EvenimentFlash

Poştăriţa şi-a anihilat agresorul cu spray iritant

Dana Istudor / Nicoleta Popa

O angajată a Poştei din Petrila a fost la un pas de a fi jefuită de un bărbat căruia îi dusese pensia. Femeia s-a apărat cu un spray iritant şi a reuşit să scape din mâinile agresorului.

Incidentul s-a petrecut în Petrila, vineri, în cartierul Burdeşti, iar poliţiştii şi jandarmii din localitate au reuşit să-l prindă pe agresor. Totul a început după ce poştăriţa a mers să-i ducă pensia unui localnic, iar fratele acestuia, în vârstă de 34 de ani, a sărit să o jefuiască pe femeie, supărat că a primit mai puţini bani decât în luna anterioară.

I-a dat un jet în faţă

„Bărbatul s-a prezentat la Oficiul Poştal din Petrila, ca să îşi ridice pensia. Nemulţumit de banii pe care i-a primit, a început să facă scandal. Diriginta oficiului a încercat să îi explice că aceasta este suma care i se cuvine, însă el nu a vrut să înţeleagă. A plecat într-un sfârşit, ameninţând că o va prinde pe poştăriţă, lucru ce s-a şi întâmplat. În momentul în care bărbatul recalcitrant a vrut să introducă mâna în geanta factorului poştal, acesta a folosit spray-ul iritant-lacrimogen pe care îl avea în dotare”, a declarat Camelia Arion, inspector de exploatare Oficiul Judeţean de Poştă Hunedoara. Sorin B., de 34 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fugit după incident de acasă, dar a fost prins în scurt timp de către jandarmi. „Pe baza semnalmentelor comunicate, jandarmii hunedoreni au reuşit în scurt timp să identifice şi să reţină făptuitorul. Bărbatul fugise de la domiciliu, fiind depistat de jandarmi în zona Cimpa din oraşul Petrila”, declară lt. Nicolae Răducu, din cadrul Jandarmeriei Hunedoara. Bărbatul, fost audiat de către poliţiştii din Petrila şi va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a acţionat sau nu cu discernământ.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

18 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

18 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

19 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

19 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

19 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

19 ore ago