Categories: EvenimentFlash

Poştăriţa şi-a anihilat agresorul cu spray iritant

Dana Istudor / Nicoleta Popa

O angajată a Poştei din Petrila a fost la un pas de a fi jefuită de un bărbat căruia îi dusese pensia. Femeia s-a apărat cu un spray iritant şi a reuşit să scape din mâinile agresorului.

Incidentul s-a petrecut în Petrila, vineri, în cartierul Burdeşti, iar poliţiştii şi jandarmii din localitate au reuşit să-l prindă pe agresor. Totul a început după ce poştăriţa a mers să-i ducă pensia unui localnic, iar fratele acestuia, în vârstă de 34 de ani, a sărit să o jefuiască pe femeie, supărat că a primit mai puţini bani decât în luna anterioară.

I-a dat un jet în faţă

„Bărbatul s-a prezentat la Oficiul Poştal din Petrila, ca să îşi ridice pensia. Nemulţumit de banii pe care i-a primit, a început să facă scandal. Diriginta oficiului a încercat să îi explice că aceasta este suma care i se cuvine, însă el nu a vrut să înţeleagă. A plecat într-un sfârşit, ameninţând că o va prinde pe poştăriţă, lucru ce s-a şi întâmplat. În momentul în care bărbatul recalcitrant a vrut să introducă mâna în geanta factorului poştal, acesta a folosit spray-ul iritant-lacrimogen pe care îl avea în dotare”, a declarat Camelia Arion, inspector de exploatare Oficiul Judeţean de Poştă Hunedoara. Sorin B., de 34 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fugit după incident de acasă, dar a fost prins în scurt timp de către jandarmi. „Pe baza semnalmentelor comunicate, jandarmii hunedoreni au reuşit în scurt timp să identifice şi să reţină făptuitorul. Bărbatul fugise de la domiciliu, fiind depistat de jandarmi în zona Cimpa din oraşul Petrila”, declară lt. Nicolae Răducu, din cadrul Jandarmeriei Hunedoara. Bărbatul, fost audiat de către poliţiştii din Petrila şi va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a acţionat sau nu cu discernământ.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bujoara, văcuța norocoasă salvata de pompieri

Ce au făcut colegii noștri brădeni de Sfântul Andrei?, informeaza pompierii hunedoreni. “De cum s-a…

2 zile ago

Ziua Națională a României

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara - Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat…

4 zile ago

MESAJ 1 DECEMBRIE

În urmă cu 104 ani, la 1 decembrie 1918, România s-a născut sub semnul unității…

4 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde…

5 zile ago

Bulina albă

George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce…

5 zile ago

Bulina neagră

Vasile C., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru act sexual cu o…

5 zile ago