Categories: Eveniment

Poştaş jefuit în miezul zilei

Maximilian Gânju

O angajată a Oficiului Poştal Petrila a fost jefuită, ieri, de un individ mascat, care i-a tăiat breteaua genţii în care se aflau pensii în valoare de circa 55.000 de lei, i-a smuls-o de pe umăr şi a dispărut cu o maşină.

N-au reuşit să-l prindă   
Jaful a avut loc într-un cartier periferic al oraşului Petrila, în jurul orei 11.30, iar poştăriţa a fost atacată prin spate, astfel că n-a reuşit să reţină foarte multe date despre tâlhar.
„Eu dădeam pensiile în cartierul 8 Martie şi am ieşit din scara unui bloc, iar el a venit prin spate şi mi-a tăiat breteaua genţii. A tras de geantă şi a fugit. Nu l-am văzut decât din spate şi era îmbrăcat cu o geacă neagră şi glugă pe cap. Am început să urlu «hoţii, hoţii» şi «mi-a furat geanta». Doi băieţi s-au luat după el, dar n-au reuşit să-l prindă. S-a urcat într-un taxi şi dus a fost”, spune Elisabeta Sanpeteri (foto), poştăriţa jefuită.
Femeia lucrează de circa cinci ani la Poşta Petrila şi nu a avut probleme de indisciplină la serviciu. Totuşi, ea nu a fost exclusă de pe lista suspecţilor de către anchetatorii tâlhăriei.
 

Mai multe piste
„În jurul orei 11.30, am fost sesizaţi că un factor poştal a fost deposedat de geanta în care se afla suma de aproximativ 50.000 de lei, bani ce erau destinaţi pensionarilor. Am format imediat echipe operative şi am demarat cercetările în cauză pentru prinderea autorului. Avem mai multe piste pe care mergem şi pot să vă spun că nu este eliminată nici o ipoteză”, a declarat Ovidiu Zaharia şeful Poliţiei Petrila.
Anul trecut, în micuţa localitate minieră, un alt individ a încercat să jefuiască o poştăriţă şi a fost prins în scurt timp de poliţişti. Ulterior, individul a scăpat nepedepsit, fiind în evidenţe ca bolnav psihic. Poliţiştii din Petrila exclud posibilitatea ca tot acesta să fi atacat ieri factorul poştal.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

17 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

17 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

17 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

17 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

17 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

17 ore ago