Categories: Eveniment

Poliţist local, hoţ din supermarket?

Andreea Lazăr

Un agent al Poliţiei Locale Deva, Cristian Popa, a fost prins la furat într-un supermarket din Deva. Acesta aproape că a reuşit să plece din magazin cu produsul sustras, când a fost oprit de agenţii de pază. Afirmaţia a fost făcută de fostul viceprimar al Devei, Florin Oancea, ieri, într-o conferinţă de presă.
 

Inimă de pluş, ascunsă sub geacă
Totul s-a petrecut în 13 februarie, cu o zi înainte de Valentine’s Day. Agentul Poliţiei Locale, Cristian Popa, de 23 de ani, a dorit, probabil, să-i ofere un cadou iubitei sale, pentru care să nu cheltuie foarte mulţi bani. Poliţistul a sustras de pe rafturile supermarketului o inimă decorativă în valoare de 15 lei. A ascuns „cadoul” sub geacă şi a plecat. Numai că agenţii de pază l-au urmărit pe poliţistul local, iar încercarea sa de a scăpa de obiectul furat a fost filmată de camerele exterioare de supraveghere ale magazinului.
„Angajatul Poliţiei Locale Deva, Cristian Popa, şi-a permis să fure din magazinul Profi de la Mall. Surprins de cei de la pază, poliţistul local a fost identificat şi dus la Alin Rădoane, cel care conduce neoficial Poliţia Locală. Măsura luată de Rădoane a fost să-l trimită pe angajat în concediu legal. Nu mi se pare normal ca persoanele care încalcă legea să nu fie pedepsite”, a declarat Florin Oancea.

Fără plângere, fapta nu există
Şefii mai mari ai poliţistului local susţin că reprezentanţii magazinului nu au făcut plângere până în acest moment cu privire la fapta menţionată. „Poliţia Locală Deva nu a fost sesizată oficial de conducerea magazinului păgubit. Nu s-a vizualizat filmarea de pe camerele de luat vederi, iar dacă nu se vor face demersurile necesare, noi nu putem lua nici o măsură. Dacă reprezentanţii magazinului vor depune plângere, vom demara şi noi o anchetă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Deva, Dorin Zamfirache.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ce incredere poti sa mai ai in acesti indivizi? Pai daca a furat o jucarie de plus, va dati seama ce va face in continuare? Politia Locala asta mi se pare ca o darapanatura a Gardienilor Publici, data cu vopsea cu teflon, ca sa arate bine.

  • DACA AI UN SERVICI DE CE MAI TREBUIE SA FURI,SAU ASA SUNT INVATATI LA SCOALA DE POLITIE SA FURE,SA DEVINA HOTI CU LEGITIMATIE DE POLITISTI,CE CREDETI CA AR TREBUI SA FACA UNUL CARE NU ARE SERVICI?

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

18 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

18 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

18 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

18 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

20 de ore ago