Categories: Actualitate

Agent de pază de la un supermarket băgat în spital de un hoţ

Un agentul de pază a ajuns la spital, după ce a fost lovit de hoţul pe care încerca să-l oprească şi a căzut fracturându-şi umărul. Alţi doi complici au fost implicaţi în furtul transformat în tâlhărie.
Poliţiştii din Deva au fost sesizaţi că într-un magazin au intrat trei tineri, iar la indicaţia unuia dintre ei, ceilalţi doi au sustras de pe raft sticle cu băuturi alcoolice, după care au ieşit spre uşile de acces. Agentul de pază al magazinului a încercat să-i oprească şi a fost rănit. Poliţiştii din Deva au dat de urma suspecţilor, doi bărbaţi de 21 şi 45 de ani, dar şi un adolescent de 16 ani.
„Cei trei au intrat magazin şi s-au deplasat la raionul de băuturi alcoolice, iar la indicaţia bărbatului de 45 de ani, tânărul de 21 de ani şi minorul de 16 ani au luat de pe raft mai multe sticle de băuturi alcoolice, pe care le-au ascuns sub haine. Tânărul de 21 de ani şi mi­norul au ieşit spre uşile de acces, pe cu­loarul unei case de marcat închise, iar agen­tul de pază al magazinului a încercat să îi re­ţină, atât între uşile de acces cât şi în par­care. Minorul a reuşit să fugă din parcare, însă tânărul de 21 de ani a fost prins de geacă de către agentul de pază. Pentru a păstra bunul sustras şi a-şi asigura scăparea, tânărul l-a trântit pe agentul de pază, acesta suferind o fractură de umăr”, a informat IPJ Hunedoara.
Suspecţii au fost depistaţi în scurt timp şi reţinuţi de poliţişti pe o durată de 24 ore. Aceş­tia au fost introduşi în Centrul de Re­ţi­nere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând să fie prezentaţi magistraţilor, în vederea luării măsurilor le­gale pentru săvârşirea infracţiunii de tâl­hărie. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

18 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

18 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

18 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

18 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

18 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

18 ore ago