Categories: Eveniment

Poliţist accidentat grav

Dan Terteci

Un poliţist în vârstă de aproximativ 25 de ani, din cadrul Biroului de Poliţie Rutieră Deva, a ajuns în stare gravă la spital. Motocicleta (foto) cu care se deplasa a lovit în plin un autoturism, care nu i-a acordat prioritate.
Accidentul s-a produs în centrul Devei, la intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu bulevardul Decebal. În urma impactului violent, poliţistul a zburat de pe motocicletă prin aer mai mulţi metri. Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 13. Motociclistul se deplasa în linie dreaptă şi avea prioritate de trecere. Şoferul autoturismului, care intenţiona să vireze la stânga, susţine că era oprit şi că motociclistul a intrat direct în el.
Nu de aceeaşi părere sunt şi poliţiştii, care par să confirme cele declarate de martorii care au văzut cum s-a petrecut totul. „După primele cercetări, se pare că şoferul autoturismului nu a acordat prioritate motocicletei”, a declarat comisarul Cristian Popşor, şeful Biroului de Poliţie Rutieră Deva.
Poliţistul a ajuns la Unitatea de primire a urgenţelor din Deva, unde medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate. Oamenii legii au întocmit dosar penal de cercetare şi, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, vor face şi încadrarea faptei.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean
Tags: accident

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

14 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

14 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

14 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

14 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

14 ore ago