Petru Lobonţ este noul director al Oficiului Judeţean de Cadastru

Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Hunedoara are un nou şef. Este vorba de Petru Liviu Lobonţ (foto), de profesie inginer topograf, care lucrează de aproximativ 18 ani în instituţie.
Noul director al OCPI a preluat postul după ce, timp de aproximativ un an, acesta a fost ocupat de Ovidiu Botici (n.r. numit director interimar, după ce, în octombrie 2011, Lucian Dragomir a demisionat din funcţie).
Petru Lobonţ lucrează în OCPI Hunedoara încă din 1995, ocupând de-a lungul timpului diferite funcţii, inclusiv pe cea de director adjunct. În urma negocierilor făcute de partide la nivel local, funcţia de conducere a OCPI a revenit celor de la PSD. Iar social-democraţii l-au propus pe Lobonţ pentru funcţia de director, acesta fiind membru PSD din 1999 şi în plus, are o mare experienţă profesională.
„Oficiul Judeţean de Cadastru este instituţia în care lucrez de aproximativ 18 ani, cunosc toate problemele în care este ea angrenată şi sper ca în acest mandat, să reuşesc să îndrept o parte dintre ele. Avem un colectiv bun, ceea ce e foarte important“, a declarat Petru Lobonţ.
Aşadar, schimbările de la conducerea instituţiilor din judeţ continuă, de remarcat fiind că toate au fost până acum destul de liniştite şi fără opoziţie din partea celor schimbaţi. (C. Ghenea)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Faceti cunoscut publicului si afacerile dubioase a d-nului Lobont privind expertizelor topo ,efectuate de dumnealui sub sigla unor sc, apropiate dansului (fiini,familie) si verificate,aprobate de dansul in cadrul oficiului de cadastru,,,,,,,binenteles facand propierari pe bunul plac.

  • Cate masini mai schimba d-nul Lobont in urmatoarea perioada???? ,,,, Are balta peste la OFICIUL CADASTRU DEVA-HD.,,

  • Hai sa-l lasam pe om sa-si faca treaba si apoi sa vorbim, ca din ce se aude prin targ se spune ca ar fi cea mai buna alegere.
    Aia cu masinile e ca "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia".

  • Oare ce are articolul cu masinile, si in plus sa studieze inviodiosii declaratia de avere. Daca esti "tare in tata" si ai de cand te nasti, nu-i bine, daca n-ai nimic si pleci din functie cu casa si masina cum au fost cazurile anteriore -esti hot-, hai sa ne vedem de ograda fiecare .
    Cu siguranta, caracterul, profesionalismul, experienta si omenia de care da dovada ii inraieste pe dusmani si lucrurile vor merge asa cum trebuie in firma.latrat de caine nu se aude in cer.

  • Lasati omul sa-si faca treaba,,,or mai fii ceva parcele in judet si trebuie sa fie impropietarit favoriti d-nul Lobont.

  • daca se vor inscrie parcelele din oficiu, cum zice legea.Cum ramane cu favoritii si nefavoritii?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

10 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

10 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

10 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

10 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

10 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

10 ore ago