Ovidiu Hada: Deputatul Arion vrea sã-mi strice imaginea

Sorina Popa

Primarul Hunedoarei, Ovidiu Hada (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că după 15 martie, va demara un program de plombare a străzilor din municipiu. Asta, în afară de proiectul, în valoare de 10 milioane de euro, pentru reabilitarea mai multor artere din municipiul Hunedoara.

30.000 de metri pătraţi
Primarul Ovidiu Hada a afirmat ieri că deputatul Viorel Arion îi instigă pe cetăţeni să iasă în stradă, să protesteze, deoarece sunt prea multe gropi în asfalturile localităţii. „A făcut-o tendenţios, deputatul Viorel Arion. Ce şi-a spus el, hai să-i stricăm puţin imaginea primarului. Dar, îi anunţ pe această cale pe hunedoreni, că voi merge şi eu la miting să le spun oamenilor de ce nu s-au făcut până acum aceste lucrări. Pentru că guvernul PDL a tăiat toate investiţiile. Pentru plombările străzilor, vom folosi bani de la bugetul local”, a declarat edilul şef din Hunedoara.
Proiectul de plombarea străzilor prevede repararea a peste 30.000 de metri pătraţi. De asemenea, primarul Ovidiu Hada a declarat că l-a invitat pe deputatul PDL Viorel Arion, la sediul instituţiei pe care o conduce, pe data de 11 sau 12 martie, pentru a-i pune la dispoziţie toate proiectele primăriei.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Hada, nu te agita...nu e necesar sa vada Arion proiectele tale.
    El are in lucru alte proiecte...legate de gay si lesbiene.

  • Hada nu are nici o treaba cu Hunedoara, iar prin functia pe care o detine, nu face decat sa isi bata joc de cetatenii acestui oras. Cine l-a votat sa nu se mai planga acuma, mai bine mai ramanea Scheau. Iar Arion dezamagire complecta, ce proiect si-a ales nu putea dormi noapta de grija gay-lor si a lesbienelor. Sunt lucruri mult mai importante decat porcariile pe care le voteaza ei acolo in Parlament.

  • nu ma intereseaza de HADA si nici de ARION. pe mine oameni de genu asta nu ma reprezita (spagari). mizerii de oameni. ma doare ca imi rup masina zi de zi .

  • HADA DE CE NU AI AVUT CURAJUL SA DAI NAS IN NAS CU OAMENII CARE AU PARTICIPAT AZI LA MANIFEST !!! AI AVUT SMOCHINA ...

  • AI FURAT BANII DE LA SARACI 7 MILIARDE DE LEI,FARA SEMNATURA TA PE ACTE NU SE PUTEA DA APROBARE,ATI AJUNSI SI VOI INTERLOPI CU LEGITIMATII DE LA STAT,MAI BINE SA-TI DAI DEMISIA .

  • Pocaitule dute si lasa-ne dar sa-l iei cu tine si pe bucatarul dePUIU RADU ca a uitat cind vopsea masini si era bucatar la restaurantul din piata mare,Gligor Hada un alt pocait spagar.

  • NISTE INFRACTORI : HADA , VICEPRIMARUL ALA (TRASEIST POLITIC) !!! DNA poate ne scapti de ei !!!! au 3 ani de cand sunt la conducerea primariei , eu unul nu simt nimic nou in orasul asta nici o schimbare. din contra vb lumea ca pun piedici la toti privatii , ba mai mult ca HADA nu-i lasa nici macar pe ai lui pocaiti sa traiasca . SI CU ECHIPA DE FOTBAL O SA VEDETI IN VIITORUL APROPIAT CE SE VA INTAMPLA ,SURPRIZE -SURPRIZE :(((

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

15 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

15 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

15 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

15 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

15 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

15 ore ago