Ovidiu Hada: Deputatul Arion vrea sã-mi strice imaginea

Sorina Popa

Primarul Hunedoarei, Ovidiu Hada (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că după 15 martie, va demara un program de plombare a străzilor din municipiu. Asta, în afară de proiectul, în valoare de 10 milioane de euro, pentru reabilitarea mai multor artere din municipiul Hunedoara.

30.000 de metri pătraţi
Primarul Ovidiu Hada a afirmat ieri că deputatul Viorel Arion îi instigă pe cetăţeni să iasă în stradă, să protesteze, deoarece sunt prea multe gropi în asfalturile localităţii. „A făcut-o tendenţios, deputatul Viorel Arion. Ce şi-a spus el, hai să-i stricăm puţin imaginea primarului. Dar, îi anunţ pe această cale pe hunedoreni, că voi merge şi eu la miting să le spun oamenilor de ce nu s-au făcut până acum aceste lucrări. Pentru că guvernul PDL a tăiat toate investiţiile. Pentru plombările străzilor, vom folosi bani de la bugetul local”, a declarat edilul şef din Hunedoara.
Proiectul de plombarea străzilor prevede repararea a peste 30.000 de metri pătraţi. De asemenea, primarul Ovidiu Hada a declarat că l-a invitat pe deputatul PDL Viorel Arion, la sediul instituţiei pe care o conduce, pe data de 11 sau 12 martie, pentru a-i pune la dispoziţie toate proiectele primăriei.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Hada, nu te agita...nu e necesar sa vada Arion proiectele tale.
    El are in lucru alte proiecte...legate de gay si lesbiene.

  • Hada nu are nici o treaba cu Hunedoara, iar prin functia pe care o detine, nu face decat sa isi bata joc de cetatenii acestui oras. Cine l-a votat sa nu se mai planga acuma, mai bine mai ramanea Scheau. Iar Arion dezamagire complecta, ce proiect si-a ales nu putea dormi noapta de grija gay-lor si a lesbienelor. Sunt lucruri mult mai importante decat porcariile pe care le voteaza ei acolo in Parlament.

  • nu ma intereseaza de HADA si nici de ARION. pe mine oameni de genu asta nu ma reprezita (spagari). mizerii de oameni. ma doare ca imi rup masina zi de zi .

  • HADA DE CE NU AI AVUT CURAJUL SA DAI NAS IN NAS CU OAMENII CARE AU PARTICIPAT AZI LA MANIFEST !!! AI AVUT SMOCHINA ...

  • AI FURAT BANII DE LA SARACI 7 MILIARDE DE LEI,FARA SEMNATURA TA PE ACTE NU SE PUTEA DA APROBARE,ATI AJUNSI SI VOI INTERLOPI CU LEGITIMATII DE LA STAT,MAI BINE SA-TI DAI DEMISIA .

  • Pocaitule dute si lasa-ne dar sa-l iei cu tine si pe bucatarul dePUIU RADU ca a uitat cind vopsea masini si era bucatar la restaurantul din piata mare,Gligor Hada un alt pocait spagar.

  • NISTE INFRACTORI : HADA , VICEPRIMARUL ALA (TRASEIST POLITIC) !!! DNA poate ne scapti de ei !!!! au 3 ani de cand sunt la conducerea primariei , eu unul nu simt nimic nou in orasul asta nici o schimbare. din contra vb lumea ca pun piedici la toti privatii , ba mai mult ca HADA nu-i lasa nici macar pe ai lui pocaiti sa traiasca . SI CU ECHIPA DE FOTBAL O SA VEDETI IN VIITORUL APROPIAT CE SE VA INTAMPLA ,SURPRIZE -SURPRIZE :(((

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

23 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

23 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

23 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

23 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

23 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

23 de ore ago