Categories: Sport

Olimpia Ribiţa va juca în Liga a IV-a

Ciprian Marinuţ

Echipa Olimpia Ribiţa a ocupat primul loc în seria Valea Mureşului a Ligii a V-a, după victoria din ultima etapă cu CFR II Simeria, scor 8-1, şi a obţinut dreptul de a promova în eşalonul superior al Campionatului Judeţean (Liga a IV-a).

De la 0-1, la 8-1

Lidera seriei Valea Mureşului a Ligii a V-a a făcut o demonstraţie de forţă şi în faţa feroviarilor, deşi şi-a asigurat promovarea încă din penultima rundă, când a remizat, scor 1-1, pe terenul principalei contracandidate, Silvamiracol Hărău. Olimpia a început meciul foarte relaxat, iar feroviarii au profitat şi au reuşit deschiderea scorului prin Iuga (min. 3). Reuşita CFR-ului (locul 4) s-a dovedit însă un simplu foc de paie, întrucât Olimpia a arătat că e stăpâna jocului şi a egalat în minutul imediat următor, prin golul spectaculos semnat de Mureşan. În plus, până la pauză, echipa din Ribiţa a mai punctat de două ori prin Garcea (23) şi Mureşan (39) şi era deja sigură de victorie. Repriza secundă a însemnat un adevărat festival de goluri al liderei, care a marcat de încă cinci ori, prin Garcea (47), Uibariu (55), Cor (61), Cleş (68) şi Giurgiu (75), iar scorul final a fost de 8–1.

Şi campioni, şi eficienţi

Olimpia Ribiţa a primit, la finalul partidei, de la reprezentantul A.J.F. Hunedoara, Petru Spărios, trofeul câştigătoarei campionatului în Liga a V-a, seria Valea Mureşului. În plus, golgeterul echipei din Ribiţa, Domide Uibariu (19 goluri marcate) a fost răsplătit cu cupa destinată celui mai eficient marcator din Liga a V-a, seria Valea Mureşului.

OLIMPIA RIBIŢA – CFR II SIMERIA 8–1 (3–1)

Olimpia Ribiţa: Sandu – Cleş, Jurca, Clej, Negru (46 Teslariu), Cor, Petrişor, Teeru, Mureşan (59 Oprea), Uibariu, Garcea (55 Giurgiu).

Arbitri: Valentin Gavrilă, Nicolae Albulescu, Robert Deoancă (toţi din Brad).

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

13 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

13 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

13 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

14 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

14 ore ago