Categories: Sport

O remiză şi un eşec în testele de acasă

Ciprian Marinuţ

Cele două echipe hunedorene din Liga a III-a au obţinut un singur punct din şase posibile din partidele amicale de verificare disputate ieri, pe teren propriu. CNS „Cetate” Deva a remizat, scor 1-1, cu CSM Lugoj, iar FC Hunedoara a fost învinsă cu 1-3 (0-0) de Metalurgistul Cugir, rezultatele confirmând poziţia ocupantă în clasament la finalul turului de cele patru combatante.
Au egalat din penalti
CNS „Cetate” a înregistrat al doilea rezultat de egalitate, cu scorul de 1-1, din meciurile de pregătire. Trupa antrenată de Marius Sîrbu a fost condusă la pauză de CSM Lugoj, ocupanta locului şapte în clasament, scor 0-1, dar a reuşit să egaleze, 1-1, în repriza secundă în urma unui penalti, transformat de golgheterul Pribac (min. 67).  „A fost un joc bun pentru perioada de pregătire, în care am pus accent pe respectarea anumitor trasee de joc şi pe unele sincronizări defensive. Partida a avut şi un important caracter fizic, întrucât s-a disputat pe un teren greu. Mai avem patru meciuri de verificare până la startul returului şi sper să eliminăm greşelile din jocul echipei şi să ajungem la un nivel de competitivitate cât mai bun”, a spus Marius Sîrbu. Tehnicianul echipei din Deva a început partida cu următoarea formulă: Raţ – Kelemen, Doda, Dosan, Doboş – Vajda, Buzducea, Chelariu, Boloş – Pribac, Suciu. Au mai jucat: Cobliş – Ungureanu, Boldea, Şaucă, Făgărăşanu, Lupu, în vreme ce Grunţă (accidentat), Lintaru şi Mintaş (ambii cu probleme personale) au fost indisponibili. CNS „Cetate” va mai disputa următoarele partide: sâmbătă, 20 februarie, în deplasare cu Măgura Cisnădie, marţi, 23 februarie, în deplasare cu CSM Lugoj, joi, 25 februarie, acasă cu CSM Şcolar Reşiţa (locul 1 în Liga a IV-a Caraş Severin) şi sâmbătă, 27 februarie, acasă, cu Măgura Cisnădie.
Gol de onoare, marcat în ultimul minut
FC Hunedoara s-a dovedit deocamdată mai puţin pusă la punct pentru retur decât Metalurgistul Cugir, ocupanta locului trei în Seria a 4-a din Liga a 3-a, fiind învinsă cu scorul a fost 3-1 (0-0), într-un meci test disputat ieri, pe Stadionul „Constructorul”. Pentru echipa din judeţul Alba au punctat I. Radu (55, 65) şi Afrapt (70), gazdele marcând la ultima fază prin Bozian. „Alb-albaştrii” au ajuns astfel la al doilea eşec din cele cinci meciuri test disputate până acum, după ce anterior au înregistrat rezultatele: 4-3 cu Frontiera Curtici (Liga a IV-a Arad), 1-0 şi 0-1 cu Măgura Cisnădie şi 1-0 cu Millenium Giarmata. Până la startul returului, trupa antrenată de Mircea Alic jr. şi Raul Spătaru mai are programate două meciuri test, astfel: în 20 februarie, deplasare, cu Industria Galda şi în 27 februarie, acasă, cu Industria Galda. Metalurgistul Cugir s-a prezentat la Hunedoara după două victorii externe, la echipe de Liga a 2-a, CSM Rm. Vâlcea şi „U” Cluj şi a rămas invincibilă după al şaselea test al iernii, înregistrând cinci victorii şi o remiză.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

5 ore ago