Categories: Actualitate

O ambulanţă SMURD a intrat în plin într-un Audi, în centrul Devei

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc sâmbătă în centrul Devei, la intersecţia Bulevardelor Iuliu Maniu cu Decebal.     
Un tânăr de 19 ani, din Deva, care conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanţe de tip SMURD, aflată în misiune, al cărei conducător auto a intrat in intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric, dar cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe scuarul din intersecţie, unde a acroşat o deveancă de 33 de ani, care aştepta să traverseze strada, femeia fiind rănită uşor. Au mai fost răniţi un paramedic din ambulanţă de 50 de ani şi o tânără de 19 ani, pasageră în autoturismul implicat în accident. Victimele au fost transportate la spitalul din Deva, pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Sint convins ca soferul ambulantei a fost de vina, oamenii astia sint ceva de groaza, se grabesc la dracu , bolnavul este adus la urgente si pe urma sta acolo ca prostul fara sa l bage nimeni in seama.
    Pericol public ambulantele si mie doar de ele mi e frica in trafic.

  • @FLORIN, ai dreptate, cei de la ambulanta si SMURD se grabesc groaznic cand sunt in misiune, desi pentru unul ca tine, daca ai fi in nevoie, nu vad de ce s-ar grabi.

  • Gogule nu prea ai dreptate , nu zice nimeni sa nu se intervina promt, dar unii (nu toti) abuzeaza de sirene .........ei trebuie sa inteleaga ca le da dreptul sa nu stea 2 min la semafor ca noi ceilalti ,dar nu le da dreptul sa treaca cu 70 km prin intersectie

Recent Posts

Felicitare Paste

23 de ore ago

Felicitare Paste

23 de ore ago

Felicitare Paste

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

23 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

23 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

23 de ore ago