Sport

O „perfectă” s-a împiedicat, trei au defilat

Ciprian Marinuţ

Victorioasă în toate meciurile disputate în primele opt etape, AS FC Cristur a făcut primul pas greşit în runda a noua a Campionatului „RealSport” de fotbal amatori, fiind învinsă de Primavera Design, scor 4-2. Celelalte trei echipe „perfecte” ale competiţiei, AS Electroconat, Liverpool şi E.F.C. Anonimii, au continuat şirul succeselor, câştigând lejer meciurile disputate în acest week-end.

Absenţă costisitoare
Fără fostul profesionist Marius Tănasă (suspendat), AS FC Cristur a început slab şi a fost condusă cu 2-0. Primavera a deschis scorul prin Cioroagă, care a şutat excelent în urma unei lovituri libere executate scurt de Mirea. Ţiglar (ex-Olimpic Simeria) a dus scorul la 2-0, marcând cu latul din apropierea porţii, în urma unei serii de un-doi-uri iniţiate de acelaşi Mirea. AS FC Cristur a revenit în joc, prin eforturile foştilor profesionişti Gigi Ştefan şi Marian Pâcleşan, care au marcat golurile egalării, 2-2. Pe final, Primavera a avut mai multe resurse fizice şi a obţinut o victorie fără dubii. Mirea a prins un vole din apropierea centrului terenului, în urma unui corner (3-2), iar Ţiglar a stabilit scorul final la 4-2, finalizând o acţiune cursivă de atac.

Şi-au băgat minţile în cap
Lidera clasamentului în seria a II-a, E.F.C. Anonimii s-a impus fără drept de apel, scor 5-1, în partida cu CSS Honved Deva, după un joc pe care l-a controlat cu autoritate, de la un capăt la altul. „Alb-verzii” au învăţat „lecţia” etapei precedente, când au trecut prin mari emoţii, întrucât au fost conduşi cu 4-1 şi au întors rezultatul pe final de meci, scor 5-4, iar acum au jucat atent, cu seriozitate şi rezultatul s-a văzut. Stoica a fost omul primei reprize, marcând primele două goluri ale partidei în minutele nouă şi 14, iar Buculescu a stabilit scorul la pauză la 3-0. Albu (34) şi Tabac (42) au majorat diferenţa la 5-0, iar pe final, Kasler (43) a marcat golul de onoare al celor de Honved, echipă din care doar Revnic s-a ridicat la nivelul adversarilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura