O „perfectă” s-a împiedicat, trei au defilat

19 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Victorioasă în toate meciurile disputate în primele opt etape, AS FC Cristur a făcut primul pas greşit în runda a noua a Campionatului „RealSport” de fotbal amatori, fiind învinsă de Primavera Design, scor 4-2. Celelalte trei echipe „perfecte” ale competiţiei, AS Electroconat, Liverpool şi E.F.C. Anonimii, au continuat şirul succeselor, câştigând lejer meciurile disputate în acest week-end.

Absenţă costisitoare
Fără fostul profesionist Marius Tănasă (suspendat), AS FC Cristur a început slab şi a fost condusă cu 2-0. Primavera a deschis scorul prin Cioroagă, care a şutat excelent în urma unei lovituri libere executate scurt de Mirea. Ţiglar (ex-Olimpic Simeria) a dus scorul la 2-0, marcând cu latul din apropierea porţii, în urma unei serii de un-doi-uri iniţiate de acelaşi Mirea. AS FC Cristur a revenit în joc, prin eforturile foştilor profesionişti Gigi Ştefan şi Marian Pâcleşan, care au marcat golurile egalării, 2-2. Pe final, Primavera a avut mai multe resurse fizice şi a obţinut o victorie fără dubii. Mirea a prins un vole din apropierea centrului terenului, în urma unui corner (3-2), iar Ţiglar a stabilit scorul final la 4-2, finalizând o acţiune cursivă de atac.

Şi-au băgat minţile în cap
Lidera clasamentului în seria a II-a, E.F.C. Anonimii s-a impus fără drept de apel, scor 5-1, în partida cu CSS Honved Deva, după un joc pe care l-a controlat cu autoritate, de la un capăt la altul. „Alb-verzii” au învăţat „lecţia” etapei precedente, când au trecut prin mari emoţii, întrucât au fost conduşi cu 4-1 şi au întors rezultatul pe final de meci, scor 5-4, iar acum au jucat atent, cu seriozitate şi rezultatul s-a văzut. Stoica a fost omul primei reprize, marcând primele două goluri ale partidei în minutele nouă şi 14, iar Buculescu a stabilit scorul la pauză la 3-0. Albu (34) şi Tabac (42) au majorat diferenţa la 5-0, iar pe final, Kasler (43) a marcat golul de onoare al celor de Honved, echipă din care doar Revnic s-a ridicat la nivelul adversarilor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Centru modern de dializă la Petroşani

Ridicarea unui centru de dializă, amplasat în incinta Spitalului de Urgenţe din Petroşani, se datorează unei investiţii particulare, devenită realitate...

De la Beriu, numai de bine

Chiar dacă lucrurile, la nivel naţional, nu stau tocmai „pe roze“, ne bucurăm să constatăm că pe ici, pe colo,...

Liliana Tolas este candidatul PSD pentru Colegiul Hateg

După săptămâni de discuţii, PSD a hotărât cine va candida la alegerile parţiale care se vor desfăşura pe 5 decembrie,...

Închide