Nu s-a pus problema schimbãrii lui Alic din funcţie

05 Costel Alic  Sorina Popa

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, va efectua vineri o vizită de lucru în judeţ. Mai precis, Niţă vine în Valea Jiului şi probabil şi la Termocentrala Mintia, pentru a vedea care este situaţia cu Complexul Energetic Hunedoara (CEH). În Valea Jiului, se vorbeşte chiar că ministrul Niţă ar veni în judeţul nostru şi ca să-l schimbe pe directorul general al CEH, Costel Alic (foto).

Investitor strategic din China
Contactat, prefectul de Hunedoara, Sorin Vasilescu, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că ministrul delegat pentru Energie vine să se lămurească la faţa locului vizavi de CEH. „Ministrul vrea să afle toate detaliile legate de Complexul Energetic Hunedoara. Se va întâlni cu directorii de aici, probabil şi cu liderii sindicali. Noi îi vom propune soluţii, şi, ce e mai important, vrem să ne lămurim cum va decurge privatizarea complexului. Nu în ultimul rând, trebuie identificat un investitor strategic, cel mai sigur din China, pentru CEH”, a declarat prefectul judeţului.

„Face treabă bună pe acest post”
În ceea ce priveşte faptul că Niţă vine să-l schimbe pe Alic de la şefia CEH, preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, susţine că „astea sunt vorbe de oameni beţi. Directorul Costel Alic a fost numit acolo datorită profesionalismului său. El are sprijinul nostru politic, asta e clar. Niciodată nu s-a pus problema schimbării sale din funcţie. Pe noi ne interesează locurile de muncă şi directorul Alic face treabă bună în acest post”, a precizat liderul PSD Hunedoara.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.