Este bine cã Elena Udrea intrã în competiţie

  Sorina Popa

Preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor (foto), susţine că anunţul făcut de Elena Udrea, în legătură cu candidatura sa la şefia partidului, este un pas normal. Gligor crede că este bine că există competiţie la vârful partidului.

Aşteaptă moţiunea candidatei  
„Este un pas normal, această candidatură a Elenei Udrea. Dacă Crin Antonescu este candidatul USL la preşedinţia ţării, de ce Elena Udrea nu ar putea candida la şefia PDL? Urmează ca în perioada următoare, Elena Udrea să-şi arate programul de candidat. Politica înseamnă o viziune asupra problemelor dintr-o ţară. Cred că asta aşteaptă oamenii de la politicieni şi partide. Toată lumea are dreptul să candideze în partid, va fi o competiţie. Ca să candidezi, trebuie să te înscrii şi să depui un program. Să vedem cu ce program vine doamna Udrea”, a declarat liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor. La Consiliul Naţional de Coordonare din data de 23 februarie, organizaţia judeţeană Hunedoara a PDL va participa cu 17 delegaţi.

„PDL trebuie să redevină un partid viu”
Deputatul Elena Udrea a anunţat, ieri, că va candida la preşedinţia PDL, la Convenţia Naţională din martie. Decizia vine după o discuţie pe care a avut-o cu unii dintre colegii de partid. „Candidez pentru PDL, nu împotriva cuiva, candidez pentru viitorul partidului. Sper să avem parte de o competiţie frumoasă, şi nu de o dispută“, a mai spus Udrea. Ea a precizat că este o decizie pe care a luat-o după ce a discutat cu mai mulţi colegi de partid.“Sper ca moţiunea să fie semnalul pe care PDL îl aşteaptă pentru a redeveni un partid viu“, a mai spus Elena Udrea. “Am decis să candidez pentru conducerea PDL, pentru că PDL are nevoie de schimbare. Consider că am energia şi forţa necesare să vin cu un PDL atractiv pentru electorat, candidez pentru că electoratul de dreapta are nevoie de un partid puternic“, a mai precizat Udrea. Ea a spus că are experienţa de luptă politică de opt ani de zile şi că se bate pentru viitorul partidului, nu pentru trecut. Udrea a mai spus că în următoarele zile va veni cu moţiunea pe baza căreia va candida la preşedinţia PDL şi că îşi doreşte o competiţie care să nu se bazeze pe simpatii, ci pe principii şi programe. Întrebată dacă PDL este pregătit să aibă un preşedinte femeie, Udrea a spus că a văzut că PSD a fost pregătit să aducă în fruntea lui un tânăr, pe Victor Ponta, şi la vremea aceea, a fost o opţiune fără şanse, dar s-a dovedit una de succes.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

28 de minute ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

17 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

17 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

17 ore ago