Nistor, una din mâinile drepte ale lui Dragnea şi Ponta

Nicolle Ebner

De luni, 1 martie, Laurenţiu Nistor (foto), deputat PSD de Hunedoara, este mâna dreaptă a secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, considerat numărul doi în partid, după Victor Ponta. Laurenţiu Nistor este noul secretar executiv, care a primit în administrare domeniul campaniilor electorale la nivel naţional.

Secretar executiv în domeniul campaniilor electorale

La Comitetul Executiv Naţional (CNEx) al PSD de luni, primul organizat după alegerea noii echipe de conducere, au fost validaţi opt din cei nouă secretari executivi ai partidului, care vor lucra sub directa coordonare a liderilor Dragnea-secretar general şi Ponta-preşedinte. Laurenţiu Nistor a fost validat în funcţia de secretar executiv pe Departamentul organizării campaniilor electorale, în funcţie recomandându-l vasta experienţă politică, administrativă, dar şi rezultatele obţinute ca director al campaniilor electorale ale PSD în judeţul Hunedoara. „Mă onorează această numire în funcţia de secretar executiv al Departamentului de organizare a campaniilor electorale, considerat unul dintre cele mai grele departamente, dar, în acelaşi timp, sunt conştient că această avansare pe scară politică implică un volum imens de muncă. Este adevărat că „încălzirea” mi-am făcut-o în campaniile din judeţ, dar de acum, va trebui să muncesc de 40 de ori mai mult, adică pentru fiecare judeţ în parte, pentru că fiecare are specificul şi caracteristica lui”, a declarat Laurenţiu Nistor pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Surse din cadrul PSD susţin că nici Florin Cazacu nu va rămâne fără o funcţie la nivel central, urmând să fie consolat pentru pierderea postului de vicepreşedinte, cu una de şef de departament, într-un domeniu care i se potriveşte ca o mănuşă şi în care a excelat ani de zile, cel al relaţiilor cu sindicatele.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Când se virează pensiile, deşi greva continuă la Ministerul Muncii

Conducerea Casei Naționale de Pensii Publice dă asigurări că pensionarii își vor primi banii cuveniți…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj abonat la banul public pe vre­muri a revenit în peisaj…

13 ore ago

Bulina albă

Lucian Rus, secretar de stat Pentru că turneul efectuat în Japonia, pentru promovarea oportunităților de…

13 ore ago

Bulina neagră

Grigorie N., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost prins la volan, după ce a…

13 ore ago

Tunurile de zăpadă artificială, pornite în Straja. Sezonul de schi începe pe 30 noiembrie

Administratorii pârtiilor din Staţiunea Straja şi-au propus să deschidă sezonul de schi din această iarnă…

13 ore ago

Grupare de tâlhari din Simeria, destructurată la Petroşani

Trei tineri din Simeria, unul dintre ei recidivist, au pus la cale un plan de…

13 ore ago