Nistor, una din mâinile drepte ale lui Dragnea şi Ponta

Nicolle Ebner

De luni, 1 martie, Laurenţiu Nistor (foto), deputat PSD de Hunedoara, este mâna dreaptă a secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, considerat numărul doi în partid, după Victor Ponta. Laurenţiu Nistor este noul secretar executiv, care a primit în administrare domeniul campaniilor electorale la nivel naţional.

Secretar executiv în domeniul campaniilor electorale

La Comitetul Executiv Naţional (CNEx) al PSD de luni, primul organizat după alegerea noii echipe de conducere, au fost validaţi opt din cei nouă secretari executivi ai partidului, care vor lucra sub directa coordonare a liderilor Dragnea-secretar general şi Ponta-preşedinte. Laurenţiu Nistor a fost validat în funcţia de secretar executiv pe Departamentul organizării campaniilor electorale, în funcţie recomandându-l vasta experienţă politică, administrativă, dar şi rezultatele obţinute ca director al campaniilor electorale ale PSD în judeţul Hunedoara. „Mă onorează această numire în funcţia de secretar executiv al Departamentului de organizare a campaniilor electorale, considerat unul dintre cele mai grele departamente, dar, în acelaşi timp, sunt conştient că această avansare pe scară politică implică un volum imens de muncă. Este adevărat că „încălzirea” mi-am făcut-o în campaniile din judeţ, dar de acum, va trebui să muncesc de 40 de ori mai mult, adică pentru fiecare judeţ în parte, pentru că fiecare are specificul şi caracteristica lui”, a declarat Laurenţiu Nistor pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Surse din cadrul PSD susţin că nici Florin Cazacu nu va rămâne fără o funcţie la nivel central, urmând să fie consolat pentru pierderea postului de vicepreşedinte, cu una de şef de departament, într-un domeniu care i se potriveşte ca o mănuşă şi în care a excelat ani de zile, cel al relaţiilor cu sindicatele.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

5 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

5 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

5 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

5 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

5 ore ago