Categories: EvenimentFlash

Nicolae Şişu vrea să fie eliberat

Nicoleta Popa

Nicolae Şişu, un fost om de afaceri din Hunedoara, tatăl care şi-a violat fiicele în urmă cu şapte ani, s-a prezentat ieri, în faţa judecătorilor, cerând revizuirea cauzei. Acesta se consideră nevinovat pentru infracţiunea de viol, pentru care a fost condamnat la 11 ani de închisoare. Judecătorii de la Tribunalul Hunedoara au respins însă cererea bărbatului.

A reclamat incestul
Nicolae Şişu şi-a violat, maltratat şi ameninţat cu moartea fiicele, încă din 1998. În urmă cu câţiva ani, Şişu i-a cumpărat uneia dintre fete un apartament în Craiova, unde venea din când în când, şi o obliga să întreţină raporturi sexuale cu el. După ultima vizită, studenta a reclamat incestul la poliţie, apoi s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală din Craiova, pentru a i se recolta probe biologice. În urma cercetărilor, poliţiştii judiciarişti craioveni au reuşit să strângă probe directe, care să-l incrimineze pe tatăl violator. Mama celor două fete susţinea la vremea respectivă că nu ştia de calvarul prin care au trecut acestea.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

3 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

3 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

3 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

3 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

3 ore ago