Politica si administratie

Lucian-Ioan Rus, candidatul PSD la funcţia de primar al Devei: Candidatura mea este pentru deschiderea comunităţii către un nou proiect de dezvoltare

Lucian-Ioan Rus și-a depus candi­da­tura pentru funcția de primar al mu­ni­ci­piului Deva. Rus a spus cu această oca­zie că le propune devenilor o viziune in­tegrată și nu promisiuni.

Expertiză
„Am depus azi lista de candidați pentru Consiliul Local Deva și pentru funcția de primar al municipiului Deva. Înainte de toate, îi mulțumesc domnului președinte Laurențiu Nistor pentru încredere, le mulț­umesc tuturor colegilor mei pentru pro­fesionalismul demonstrat și tuturor ace­lora care au transformat încrederea în miile de semnături care însoțesc azi can­didatura mea. Am decis să candidez cu gândul la ceea ce se poate face pen­tru Deva și deveni, pentru convingerea că oamenii se întorc și rămân acolo unde există viziune și speranță. Candidatura mea nu este împotriva cuiva, ci pentru des­chiderea comunității către un nou pro­iect de dezvoltare și către un viitor administrativ care să pună în valoare locul pe care îl numim acasă. Acasă, la Deva, trebuie să spunem asta cu tristețe dar și cu asumare, lucrurile nu se în­dreaptă în direcția bună pentru oameni și este cert pentru noi că nu se mai pot pierde încă patru ani sub conducerea ac­tualului primar. În acest sens candidez și candidăm. Venim în fața devenilor cu o echipă, nu cu un grup de interese, cu o vi­zi­u­ne integrată de dezvoltare, nu cu o po­veste, cu expertiză și nu cu promisiuni”, a spus Lucian-Ioan Rus, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Deva.

„Suntem lei!”
„Depunerea candidaturii azi a dom­nului Lucian Rus, pentru funcția de pri­mar al municipiului Deva, și a tuturor con­silierilor este o siguranță că vom câștiga la Deva. Îmi aduc aminte proaspăt în me­morie că, ieri, a fost lansarea candidatului PNL. Am văzut că un prefect de tristă amintire, contracandidat de-al meu, spu­nea că suntem ca mielușeii. Eu îi transmit că suntem lei! Și nu ne putem compara cu ei. Ca atare, ne comportăm ca mie­lu­șeii, suntem blânzi, sunt buni, suntem hotărâți să facem ceea ce trebuie pentru mu­nicipiul Deva, pentru județul Hunedoara, și cred că nimic nu ne mai poate opri în această bătălie electorală. Așa cum vedeți și dumneavoastră, atât de mulți oameni, asta reprezintă forța partidului. Avem o organizație foarte puternică, cum nu am avut niciodată la Deva, avem un candidat bine pregătit și faptul că este și secretar de stat în ministerul Eco­no­miei, a învățat multe lucruri bune, pe care trebuie să le aplici mai ales în ad­mi­nistrația publică”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, liderul social-democraților hunedoreni.

Lista candidaților PSD la Consiliul Local Deva:
1. Rus Lucian-Ioan
2. Roman Ciprian-Nicolae
3. Bălan Jean-Florin
4. Stoica Mariș-Emil
5. Bădin Ion
6. Stanca Nicolae
7. Hurgoiu Luminița-Dana
8. Moraru Călin-Constantin
9. Lavu Sorin
10. Lobonț Petru
11. Drăgan Dacian-Ciprian
12. Mateș-Pop Bianca-Elena
13. Florea Răzvan
14. Moș Ovidiu
15. Filip Ioan-Cosmin
16. Bara Ioan-Sebastian
17. Buștea Cătălin-Ciprian
18. Dan Claudia Giorgiana
19. Dăniasă Ioan
20. Țif Beniamin-George
21. Oltean Ramona-Cristina
22. Delie Lucia
23. Olari Ovidiu-Andrei
24. Călin Valentin-Lucian
25. Ștefan Alexandru -Mihai
26. Lupea Iuliana
27. Mogoș Cristian-Valentin

(S.P.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

4 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

4 ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

4 ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

4 ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

4 ore ago

Dat dispărut, găsit spânzurat

Tânărul din Petroșani, dispărut după sărbătorile pascale, a fost găsit, ieri, spânzurat. Cosmin (foto) a…

4 ore ago