Categories: FlashSport

Nãscuţi campioni

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara, echipă înfiinţată în acest an, este campioană de toamnă în Liga a IV-a, după un tur de campionat în care a avut un parcurs fără înfrângere, cu 11 victorii şi patru remize.
Trupa hunedoreană avea doar varianta victoriei în meciul din deplasare, din ultima etapă a turului, cu Metalul Crişcior, pentru, a menţine diferenţa de trei puncte faţă de cei de la Aurul Brad care le suflau în ceafă de pe locul doi. Cu antrenorul Nelu Mitrică în teren încă din primul minut, lidera a reuşit să câştige la limită, scor 1-0, în faţa unui adversar incomod. Succesul de la Crişcior a mărit „distanţa” faţă de brădeni la cinci puncte, întrucât Aurul a păşit greşit şi a scos doar o remiză, 0-0, la CS Vulcan şi le-a adus hunedorenilor titlul neoficial de „campioni de toamnă”.

Veterani de aur
Cei mai buni jucători ai FC Hunedoara  în faţa arţăgoasei echipe din Crişcior au fost veteranii Mitrică şi Babarţi, care au ordonat şi dirijat  jocul liderei şi au avut şi cele mai mari ocazii de a marca. Antrenorul jucător Mitrică a smuls prima dată aplauzele celor peste 200 de spectatori, după ce a şutat puţin peste poartă de la semidistanţă (27-28 metri). Babarţi a fost şi el aproape de gol la câteva faze, iar Mitrică a încântat publicul prin devieri de efect, pe fondul unui joc echilibrat şi lent. Mitrică a reuşit să puncteze şi pe tabelă, nu numai la impresia artistică, după o fază în care a driblat portarul şi a înscris dintr-un unghi imposibil: 0-1, minutul 73. Pe final, Metalul a picat fizic, iar Babarţi putea majora scorul, după o ocazie similară cu cea din care a marcat Mitrică.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bujoara, văcuța norocoasă salvata de pompieri

Ce au făcut colegii noștri brădeni de Sfântul Andrei?, informeaza pompierii hunedoreni. “De cum s-a…

2 zile ago

Ziua Națională a României

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara - Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat…

4 zile ago

MESAJ 1 DECEMBRIE

În urmă cu 104 ani, la 1 decembrie 1918, România s-a născut sub semnul unității…

4 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde…

5 zile ago

Bulina albă

George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce…

5 zile ago

Bulina neagră

Vasile C., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru act sexual cu o…

5 zile ago