Muzsic şi Mărginean rămân în Consiliul local Hunedoara

Natalia Bumbac

Consilierii locali ai municipiului Hunedoara, Robert Muzsic (foto dreapta) şi Alexandru Mărginean (foto stânga) nu vor fi excluşi din UNPR, prin urmare nu-şi vor pierde mandatele înainte de termen.
Conducerea partidului a revenit asupra deciziei de excludere, a anunţat senatorul Haralambie Vochiţoiu, preşedintele UNPR Hunedoara, considerând că trebuie să le mai dea o şansă celor doi aleşi locali, Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean au fost pe punctul de a părăsi armata UNPR-iştilor atunci când au votat favorabil proiectul „Pietonala”, pe care administraţia locală a municipiului Hunedoara intenţiona să-l implementeze în acest an, contrar poziţiei colegilor PSD cu care se aflau în alianţă. „Nu avem interesul să-i excludem, inclusiv colegii lor de la PSD ne-au rugat să revenim asupra deciziei”, a afirmat Haralambie Vochiţoiu. Acesta a adăugat că recent s-a încheiat fuziunea dintre UNPR şi PP-DD, existând o decizie definitivă a instanţei în acest sens. Prin urmare, consilierul local care va veni în locul lui Marian Muntean în Consiliul local Deva va fi sută la sută membru UNPR, deşi a fost votat pe listele PP-DD.
Senatorul Haralambie Vochiţoiu a mai spus că încă nu s-a luat o decizie fermă dacă UNPR-iştii vor merge pe liste comune cu PSD la alegerile din 2016, arătând că dorinţa de a merge împreună există din ambele părţi.
„În ianuarie, se va lua o decizie dacă vom merge împreună sau separat cu PSD la alegeri. Suntem pregătiţi pentru ambele variante”, a arătat preşedintele UNPR Hunedoara. Acesta a mai precizat că, dacă vor merge pe liste comune cu social-democraţii, speră să obţină şapte candidaturi eligibile la funcţia de primar, două dintre acestea fiind ale primarilor din Petroşani şi Geoagiu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Zvonerii vorbesc prin târg că se fac lu­cruri extrem de grave pe la niște instituții.…

6 ore ago

Judeţul Hunedoara poate beneficia de fonduri în valoare de 510 milioane de euro prin Programul de Tranziţie Justă

Adriana Năstase Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Fereirra, a fost prezentă ieri în…

6 ore ago

Bulina albă

Dragoș Iulian Coadă, elev la Colegiul Național „Decebal” din Deva Pentru că a fost premiat…

6 ore ago

Bulina neagră

Costin G., din municipiul Deva Pentru că a fost prins drogat la volanul mașinii sale…

6 ore ago

Septuagenarul care a agresat sexual mai multe minore, lăsat acasă

Procurorii obținuseră internarea for­țată a bătrânului într-un centru de spe­cialitate aflat sub pază, dat fiind…

6 ore ago

Prostituatele i-au furat banii

Un timișorean a fost lăsat fără toți banii, după ce a mers la pros­tituate. Totul…

6 ore ago