Îşi pierd mandatele de consilieri locali, prin ordin al prefectului

Oana Mihnea

După ce la ultima şedinţă a Consiliului Local Hunedoara au votat proiectul „Pietonala”, deşi ordinul de partid era altul, consilierii Robert Muzsic (foto dreapta) şi Alexandru Mărginean (foto stânga) au fost excluşi din UNPR.

Vor propune alţi doi consilieri
Miercuri, Biroul judeţean al UNPR s-a întrunit tocmai pentru a discuta această problemă. Potrivit informaţiilor furnizate de preşedintele organizaţiei UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu, în unanimitate s-a votat pentru excluderea celor doi din partid. „Situaţia nu este una fericită, dar noi suntem de partea cetăţenilor şi a intereselor lor. Sper ca primarul Viorel Arion să înţeleagă sacrificiul făcut de cei doi şi să îi ia măcar la el în partid. În locul acestora, în Consiliul Local Hunedoara vor fi propuşi alţi doi membri din partea UNPR. Hotărârea de excludere a celor doi a fost trimisă către prefectură“, a declarat senatorul Haralambie Vochiţoiu. Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean au intrat în Consiliul Local Hunedoara de pe listele PP-DD, însă după absorbţia partidului, viitori consilieri vor fi din UNPR.
Conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a UNPR a trimis prefecturii decizia de excludere din partid în cazul celor doi aleşi locali. Conform Legii 215, modificată, în astfel de situaţii nu mai este necesar ca membrii CL Hunedoara să constate încetarea mandatelor celor doi. În prezent, procedura este mult mai clară şi mai scurtă. Astfel, printr-un ordin al prefectului, mandatele de consilieri locali ale celor doi, Robert Muzsic şi Alexandru Mărginean, vor înceta. Dan Terteci, directorul Cancelariei prefectului de Hunedoara, a precizat că în momentul în care un ales local nu mai este membru al formaţiunii politice de pe lista căreia a intrat în CL, prefectul va emite un ordin prin care constată încetarea înainte de termen a mandatului de consilier local. În aceste condiţii, este o chestiune de zile ca Muzsic şi Mărginean să nu mai facă parte din CL Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Citesc si ma crucesc cate locuri de directori se mai inventeaza::)) Directorul Cancelariei prefectului de Hunedoara.Oare cu cat este retribuit acest director? Parca prea usor este sa ajungi director1

  • Au ajuns cainii sa se manance intre ei, vine foamete mare fratilor.
    Locul astora e la mititica nu la caldurica.
    Hoti de drumu mare. Ala balai e batran dar Muszic e un avorton politic, definitia politicianului roman insusi (rau, vesnic flamand, prost bata dar bine imbracat si neaparat cu imagine buna).
    Da nu-i bai doar asta, ilaritatea vine din faptul ca-i da afara Haralambie, unul mai rau ca ei, si tot din gasca stirbului puscarias.
    Ha ha ha.
    Haralambie - fomist din Vale, Muszic - fomist din Calan, Sandu Marginean - nu mai conteaza - pensioner care nu se recunoaste.

    Semnat - Maresalul din Cancelaria Prefectului
    (Alta institutie care se calca pe picioare in atributii
    si care mananca bani multi si degeaba)

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

18 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

18 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

18 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

18 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

18 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

18 ore ago