Categories: Comunitate

Moş Crăciun oferă copiilor cărţi la Biblioteca Judeţeană

Şi în acest an, odată cu apropierea sărbătorii Crăciunului, gândul nostru se îndreaptă şi spre cei mai tineri prieteni ai bibliotecii. Moş Crăciun va fi darnic cu copiii care iubesc cărţile, iubesc lectura şi care vor să facă cunoştinţă cu lumea eroilor din paginile cărţilor. Crăciunul este o sărbătoare a darurilor făcute din toată inima, cu dragoste şi preţuire, iar copiii se vor bucura din plin de cadourile

oferite de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.
Aşa cum am făcut-o şi în anii trecuţi, iar ecoul a fost extrem de favorabil, şi cu prilejul Crăciunului din acest an vom dărui cărţi celor mai tineri posesori de permis de bibliotecă. Moş Crăciun le va oferi, cu generozitate, cărţi noi, de la importante şi îndrăgite edituri din ţară. Astfel, începând cu data de 9 decembrie şi până în data de 21 decembrie, Secţia de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii îşi va întâmpina micii prieteni care îi vor trece pragul cu câte o carte pentru fiecare, pe care o dăruim cu tot dragul. În felul acesta, copiii vor afla că o carte reprezintă unul dintre cele mai de preţ daruri, o carte este o invitaţie la lectură, la o călătorie în lumea poveştilor, a istoriei, a ştiinţei, a cunoaşterii umane în general. Şi în acest an, Biblioteca a ales cu grijă şi afecţiune cărţile, astfel încât ele să fie cât mai potrivite vârstei, să fie cu adevărat utile celor care le vor primi în dar.
Am dat viaţă acestei iniţiative cu dorinţa de a sădi în inimile copiilor dragostea faţă de carte, faţă de citit, de a-i face să vină la bibliotecă, să-şi formeze o deprindere din a păşi în instituţia noastră, în lumea cărţilor.
Demersul nostru n-ar fi fost posibil fără sprijinul generos şi entuziast al editurilor din ţară şi din judeţ care ne sunt partenere în proiectele noastre culturale, edituri care au înţeles din start importanţa acestei atât de frumoase iniţiative. Mulţumim editurilor Arco Iris, Grupul Editorial Art, Astro, Carminis, Grupul Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Emia, Nemira, Nomina, RAO, Tehno-Art, Univers, Univers Enciclopedic Books, Usborne şi Zorio.
Copiii din Deva, copiii din judeţul Hunedoara sunt aşteptaţi la Bibliotecă, unde vor primi din partea lui Moş Crăciun cărţi frumoase şi utile.
Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Deva

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

14 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

14 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

14 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

14 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

14 ore ago