Categories: Comunitate

Moș Crăciun vine la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­si­a­nu” Hunedoara-Deva cu sprijinul Con­si­liu­lui Județean Hunedoara și al unor edi­turi prestigioase din țară pregătește și în acest sfârșit de an surprize frumoase pen­tru cei mai tineri prieteni ai ei.

O carte pentru fiecare
An de an, Moș Crăciun a fost darnic cu ei atunci când au trecut pragul bibliotecii și ne-am bucurat de fiecare dată că am putut să le facem o surpriză plăcută. Cră­ciunul rămâne sărbătoarea iubirii, a în­cre­derii, a solidarității și a speranței. Copiii trebuie să fie ocrotiți și ținuți departe de griji și de suferință și, de aceea, Moș Crăciun va fi darnic cu ei și în acest an și, la Biblioteca Județeană, le va aduce cărți care să le fie de folos și să-i bucure.
Așa cum s-a întâmplat și în alți ani, și Cră­ciunul 2021 va purta semnul gene­ro­zi­tății și al dragostei pentru copii. De aceea, vom dărui cărți celor mai tineri posesori de permis de bibliotecă, cărți de la cele mai importante edituri din țară: Editura All, Edi­tura Art, Editura Astro, Editura Cartier, Gru­pul Editorial Corint, Curtea Veche Pu­blishing, Editura Emia, Editura Humanitas, Editura Nemira, Editura Niculescu, Editura Polirom, Editura Rao, Editura Trei, Editura Univers, Editura Univers Enciclopedic Books, Editura Usborne, Editura Zorio.
Acțiunea „Bradul de Crăciun” se va des­fășura în perioada 6 – 24 decembrie, când Secția de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii își va întâmpina în fiecare zi tinerii cititori care îi vor trece pragul cu câte o carte pentru fiecare, adecvată vârs­tei. Lansăm, în acest fel, o invitație la lec­tură, la o călătorie în lumea minunată a căr­ților din toate domeniile, spre bucuria copiilor.Sperăm că această tradiție, va sădi în inimile copiilor dragostea față de carte, față de lectură, față de universul nesfârșit al cărților.
Biblioteca, împodobită de sărbătoare, vă așteaptă, dragi prieteni, cu nerăbdare și bucurie să-i treceți pragul și să găsiți sub „Bradul de Crăciun” cartea îndrăgită.

Ioan Sebastian Bara,
managerul bibliotecii județene

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

22 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

22 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

22 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

22 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

22 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

22 de ore ago