Moloţ şi-a scos la vânzare douã proprietăţi

  Natalia Bumbac

Pensiunea Ponor din Vaţa de Jos, cunoscută ca aparţinând familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, a fost scoasă la vânzare. Anunţul a fost postat în 14 septembrie pe olx.ro, o pagină de Internet specializată în anunţuri din diverse domenii.

Pensiune de jumătate de milion de euro
Anunţul intitulat „Super pensiune cu restaurant în Vaţa de Jos”, cuprinde şi o scurtă descriere a zonei. Probabil pentru a-i convinge pe eventualii cumpărători să scoată banii din buzunar, fără a sta prea mult pe gânduri. „În Ţara Zarandului, într-un peisaj montan cu culmi împădurite, domoale, deosebit de pitoresc, staţiunea Vaţa de Jos este un loc ideal de vacanţă. Staţiunea Vaţa de Jos se găseşte în nordul judeţului Hunedoara, la 20 kilometri de municipiul Brad şi la 60 de kilometri de reşedinţa judeţului Hunedoara, Deva. Se poate ajunge uşor pe drumuri asfaltate. Din centrul staţiunii, mai este un kilometru până la pensiunea Ponor”, se arată în textul anunţului. Preţul la care a fost scoasă la vânzare pensiunea este destul de piperat, mai exact 500.000 de euro. Imobilul cuprinde două camere duble, şase apartamente dotate cu grup sanitar complet, restaurant de 80 de locuri, curte amenajată, loc pentru grătar etc. Pe lângă toate acestea, imobilul este dotat cu o piscină interioară şi are parcare proprie.

Casă de vacanţă în Staţiunea Râuşor
O altă proprietate pe care familia lui Moloţ vrea să o transforme în bani lichizi, fiind scoasă la vânzare pe acelaşi site de anunţuri este o casă de vacanţă din Staţiunea Râuşor. Pentru acest imobil, preţul de vânzare stabilit este de 170.000 de euro. Imobilul este compus din cinci dormitoare, cinci băi, un living mare cu şemineu şi terasă închisă, o bucătărie, o cameră tehnică şi o parcare cu patru locuri, se arată în postarea de pe olx.ro. La fel ca şi în primul caz, anunţul conţine o descriere a locului unde se află casa, arătându-se că în zonă se poate ajunge pe un drum complet asfaltat cu două benzi. „La Râuşor se ajunge pe drum complet asfaltat cu două benzi, bine întreţinut în toate anotimpurile, la o distanţă de 30 km de oraşul Haţeg”, se precizează în anunţul de pe olx.ro.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Purcel rămâne același Nerușinat cum a fost tot timpul. Oare aceste imobile le-a cumpărat din salariul de profesor ? Dacă nu, atunci de unde provin banii ?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

7 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

7 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

7 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

7 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

7 ore ago