Categories: Gura lumii

Gura lumii 28.09.2015

Zilele până când va fi debarcat din funcţie sunt numărate pentru un lider al vârstnicilor ce au muncit o viaţă întreagă în adâncul pământului. Omul a semnat un protocol cu un partid, dar şi-a trădat partenerii după ce a bătut palma pe furiş şi cu cei din opoziţie. Prin urmare, aliaţii i-au pus gând rău şi vor să-i fracţioneze organizaţia. Cârcotaşii spun că deja s-au făcut primii paşi şi în surdină se duc tratative cu oamenii pentru o răscoală finalizată cu alegeri. Sunt mai multe motive pentru care şi oamenii din subordine vor mazilirea liderului. În timp ce lor li se promite marea cu sarea, liderul lor o duce bine şi-şi negociază pe spatele lor un loc călduţ în staff-ul unor politicieni. Membrilor le-a cam ajuns şi sunt hotărâţi ca peste vreo două luni să-l dea jos din fruntea lor şi să pună un om care să se lupte pentru ei.

Mai multe persoane cheie în descifrarea unui eveniment grav care s-a petrecut în urmă cu circa două luni, dintr-o dată sunt lovite de amnezie. Acest lucru l-au constatat anchetatorii care au vrut să-i întrebe în legătură cu un accident provocat de un lider politic din regiunea cu lămpaşe. Gurile rele spun că amnezia temporară a martorilor a fost provocată de colegii de partid ai vinovatului. Aceştia şi-au pus pilele în funcţiune şi au convins angajatorii martorilor să-i facă să tacă. Prin urmare, ancheta bate pasul pe loc şi dacă nu era suficient, dintr-o dată, martorii şi-au schimbat radical poziţia. Iniţial au spus că politicianul care s-a dat peste cap cu maşina din dotare era criţă, însă acum şi-l amintesc sprinten şi mai treaz ca niciodată. Cu aceste noi date este mai mult ca sigur că dosarul se va finaliza favorabil pentru omul politic respectiv.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

7 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

7 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

7 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

7 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

7 ore ago