Modificări în organigrama Consiliului Judeţean

Volodia Macovei

Ieri, consilierii judeţeni au aprobat organigrama instituţiei şi statul de funcţii, modificările vizând, mai ales, înfiinţarea unor servicii şi desfiinţarea altora.
În primul rând, trebuie spus că Instituţia Prefectului judeţului Hunedoara a comunicat Consiliului Judeţean un număr maxim de 496 de posturi pentru aparatul de specialitate şi instituţii subordonate. Din acest motiv, numărul de posturi existent a fost majorat cu 25 de posturi, patru distribuite la Serviciul public judeţean de administrare a monumentelor istorice şi 21 distribuite în aparatul de specialitate.
În scop de eficientizare a activităţii, a fost înfiinţat un compartiment care va prelua activitatea de proiectare din cadrul Serviciului achiziţii publice şi proiectare. Noul Compartiment proiectare va funcţiona cu trei posturi funcţii publice, prin mutarea a doi funcţionari publici de la Serviciul achiziţii publice şi proiectare şi a unui funcţionar public de la Serviciul tehnic şi administrare drumuri.
Apoi, a fost înfiinţată Direcţia tehnică şi investiţii, având în componenţă Compartimentul proiectare, Serviciul achiziţii publice, Serviciul tehnic şi administrare drumuri şi Unitatea judeţeană pentru monitorizarea serviciilor comunitare de utilitate publică.
La capitolul desfiinţări, a dispărut Compartimentul implementare proiecte cu finanţare internaţională, dar şi Compartimentul administrarea monumentului istoric Sarmizegetusa Regia – Grădiştea de Munte. Desfiinţarea celui de-al doilea compartiment a fost necesară deoarece, recent, a fost înfiinţat Serviciul Public de Administrare a Monumentelor Istorice, care se va ocupa mai ales de întreg ansamblul cetăţilor dacice.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Doamne fereste ! Cum conduce judetul un jeg ca el ? Un nemurici lipsit de scrupule care isi vinde familia, cei doi copii, un baiat si o fata, din diverse relatii sexuale. Viata publica hunedoreana, dupa anul 1989, nu cunoaste un om, adică Mircea Moloț, mai lipsit de caracter, un nemernic de asemenea talie.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago